Home TOP NEWS Πιάνει δουλειά, έχοντας δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας

Πιάνει δουλειά, έχοντας δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας


Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανακοινώθηκε χθες από την ΟΜΟΝΟΙΑ και σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά στο «Ηλίας Πούλλος» για να προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα του. Θα έχει την πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές του και θα αρχίσει να τους προετοιμάζει για τον πρώτο αγώνα, στον οποία θα καθίσει στον πάγκο, κόντρα στον Άρη.

Ο Αυγουστή θα επιχειρήσει αρχικά να αλλάξει τη ψυχολγοία της ομάδας, να τονώσει το ηθικό των παικτών και βεβαίως να βάλει τη δική του πινελιά και να εμφυσήσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του.

Ο μεγάλος στόχος είναι ασφαλώς το κύπελλο όμως επιδίωξη θα είναι σίγουρα και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα πρέπει να αρχίσει να καταγράφει νίκες.

Θα είναι στοίχημα για τον Αυγουστή να καταφέρει να κερδίσει και τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας ο οποίος δείχνει να είναι σήμερα κάπως μπερδεμένος.

Όπως και να έχει, ο Αυγουστή έχει πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά του όμως τόσο η διοίκηση, όσο και ο ίδιος πιστεύουν ότι μπορούν να την φέρουν εις πέρας. Σε λίγες μέρες πάντως θα είναι κοντά στην ομάδα και ο τεχνικός διευθυντής με τον οποίο ο Σωφρόνης θα ξεκινήσει συνεργασία.