Home TOP NEWS Ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα φύγουν όταν αναλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής;

Ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα φύγουν όταν αναλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής;


Έρχεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο τεχνικός διευθυντής. Θα βρει πολλά μέτωπα ανοικτά και αναμένεται για τον ίδιο ένα μεταγραφικό καλοκαίρι χωρίς ανάσα.

Βέβαια μέχρι την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν έχουμε ακόμη καιρό, αν και είναι βέβαιο πως θα κάνει σημαντική προεργασία για να είναι έτοιμος για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Και σε πρώτη φάση θα πρέπει να δει και να κρίνει ποιοι κάνουν για να παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν. Είναι δεδομένο πως πολλά συμβόλαια θα πρέπει να διακοπούν πρόωρα.

Πέρα από τη δουλειά που έχει να κάνει και θα αφορά στην αναδόμηση του ρόστερ, θα πρέπει να αλλάξει και τις διαδικασίες με τις οποίες δουλεύει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Και όχι μόνο τις διαδικασίες αλλά ενδεχομένως και τα πρόσωπα τα οποία κατέχουν σήμερα πόστα στην ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής έρχεται και βρίσκει μπροστά του φόρτο εργασίας και είναι απαραίτητο να αντεπεξέλθει. Ενδεχομένως πάντως να είναι ήδη για αρκετά πράγματα ενημερωμένος, αλλά και να έχει γνώση των αγωνιστικών αναγκών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να αλλάξει πρόσωπο από την αμέσως επόμενη χρονιά.