Home TOP NEWS Πως να πείσεις πλέον τον κόσμο κ. Παπασταύρου;

Πως να πείσεις πλέον τον κόσμο κ. Παπασταύρου;


Μας έχει λεχθεί πολλάκις από τη διόικηση σας κ. Παπασταύρου, πως μένουν στην ομάδα μόνο όσοι αξίζουν να είναι σε αυτήν. Μόνο όσοι μέσα από τη δουλειά τους αποδεικνύουν πως διαθέτουν γνώσεις και ικανότητες, στο κομμάτι που τους αφορά, και μέσα από τη δουλειά τους η ομάδα βελτιώνεται.

Τώρα που έχουμε βουλιάξει αγωνιστικά τις γίνεται; Το να λέμε στον κόσμο πως έρχεται ο τεχνικός διευθυντής για να μπουν τα πράγματα σε διαφορετική βάση, μάλλον δεν είναι αρκετό. Τα λάθη που έγιναν τα τελευτάια δύο χρόνια δεν είδαμε να τα πληρώνει κάποιος.

Και γίνόμαστε έντονοι διότι ο κόσμος, πρόεδρε Παπασταύρου, νιώθει προδωμένος. Θα το ξαναγράψουμε… 9000 διαρκείας και τεράστια ανταπόκριση στις κάρτες Privilege για να βλέπουμε την ομάδα να σέρνεται μέσα στα γήπεδα; Νομίζω δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς. Το λέει η κοινή λογική. Όλος αυτός ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη στην ομάδα και βεβαίως σε εσάς.

Και θα γίνουμε συγκεκριμένοι απευθυνόμενοι σε εσάς κ. Παπασταύρου. Αν δεν δείξεις αποφασιστικότητα, από αύριο κιόλας για τομές, ε τότε δεν μας κάνεις για πρόεδρος.

Στο κάτω κάτω αντέξαμε χρόνια ολόκληρα να βλέπουμε την ομάδα μας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αν χρειαστεί θα αντέξουμε ξανά.

Και λέγε εσύ πως «είναι κρίμα για τον κόσμο και την ομάδα αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με το σωματείο».