Home TOP NEWS Post Game: Προβληματική εικόνα με κάποια θετικά, πριν το ντέρμπι στο...

Post Game: Προβληματική εικόνα με κάποια θετικά, πριν το ντέρμπι στο κύπελλο


Θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά όμως αυτή η ομάδα δεν μας δίνει το περιθώριο. Ναι, θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε εκείνο το καλό μας διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πιέσαμε, σκοράραμε και ψάξαμε σοβαρά το κέρδος από το παιχνίδι, όμως αυτό που παρουσιάσαμε στο πρώτο 45λεπτο ήταν τραγικό.

Έγινε όντως λάθος από τον Αυγουστή σε ότι αφορά στην επιλογή του σχηματισμού χθες, το αντιλήφθηκε νωρίς και δυστυχώς την πλήρωσε ο Παναγιώτου ο οποίος μπήκε ύστερα από καιρό στην εντεκάδα και δεν έμελλε να πάιξει πολύ.

Η απόδοση των περισσοτέρων χθες βράδυ ήταν κάτω του μετρίου. Αυτοί που έκαναν αξιοπρεπή εμφάνιση ήταν όσοι, όπως είπε κι ο Σωφρόνης, έβγαλαν θέληση και πάθος στο γήπεδο. Ήταν ο Λοΐζου, τον οποίο έπαιζαν συνεχώς σκληρά οι αντίπαλοι. Ήταν κινητικός και κέρδισε το πέναλτι. Άλλαξε την εικόνα μας ο Κούσουλος που μπήκε στο δεύτερο μέρος. Έτρεξε και πάλεψε πολύ, είχε καλές επιλογές στο παιχνίδι και ανέβαζε συνεχώς την ομάδα. Ήταν κι ο Παπουλής ο οποίος μπήκε και έδωσε κάποια ώθηση στην ομάδα στην επίθεση.

Ήταν και ο Φαμπιάνο ο οποίος ενήργησε σωτήρια σε κάποιες περιπτώσεις. Σκόραρε ο Ανσαριφάρντ όμως θα θέλαμε να δούμε περισσότερα πράγματα από τον Ιρανό. Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο ντεμπούτο του ο Μπεσέντιν.

Ο Μπέζους έκανε κακό παιχνίδι και δικαίως τον απέσυρε από το παιχνίδι ο Αυγουστή ενώ σε ακόμα έναν αγώνα ο Κασάμα επιβεβαιώνει τοπόσο λάθος εκτιμήθηκαν οι δυνατότητες του, σε σχέση με τα λεφτά που δαπανήθηκαν για να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ακόμα ένα παιχνίδι γεμάτο αστάθεια έκαναν οι αμυντικοί μας.

Καταπιανόμαστε στην τοποθέτηση Αυγουστή ο οποίος είπε αμεσως μετά τον αγώνα χθες βράδυ… «τώρα ξέρω…».

Το ελπίζουμε. Ακολουθεί το παιχνίδι με το Αποέλ για το κύπελλο και έτσι όπως δείχνει να είναι αγωνιστικά η κατάσταση στην ομάδα, μόνο με υπέρβαση θα μπορέσουμε να βγούμε κερδισμένοι στις διπλές αναμετρήσεις με τον αιώνιο.