Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη Λεμεσού

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη Λεμεσού

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το σημερινό (20:00) της παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ της Πέμπτης, η ομάδα μας θα πάει το απόγευμα στο γήπεδο της πρωτεύουσας με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολής της. Έμειναν εκτός οι τρσυματίες Κακουλλής και Χούπερ, όπως και οι τιμωρημένοι Πάρης Ψάλτης και Έκτορ Γιούστε.

Σε άρθρο που αναρτήσαμε τις προηγούμενες μέρες στην ιστοσελίδας μας γράψαμε ότι η σημερινή πρώτη ενδεκάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αποτελεί γρίφος για δυνατούς λύτες. Ο Φαμπιάνο, ο Μάθιους και ο Λέτσιακς είναι οι σίγουροι που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Η πρόβλεψη ενδεκάδας λοιπόν για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη έχει ως εξής.

Ο Φαμπιάνο θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας μας.

Μπροστά του στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μάθιους και Λέτσιακς στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο της άμυνας αναμένουμε να πάρουν θέση οι Λανγκ και Μίλετιτς, ενώ θέση διεκδικεί και ο Παναγιώτου.

Στην μεσαία γραμμή αναμένουμε να δούμε τους Κούσουλο και Μπασιρού και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Ρόμαν Μπεζούς.

Στο επιθετικό τρίτο στο αριστερό “φτερό” αναμένουμε να δούμε τον Κίτσο, στο δεξί τον Λοίζου και στην κορυφή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Κούσουλος, Μπασίρου, Χαραλάμπους, Κίτσος, Λοίζου, Ανσαριφάρντ.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Παναγιώτου, Μιξ, Παπουλής, Σράντι, Ζαχαρίου, Κασάμα, Μπεσεντίν, Χαραλάμπους