Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας για το ματς με το Αποέλ

Πρόβλεψη εντεκάδας για το ματς με το Αποέλ


Δεν θα βρίσκεται στο πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή το απόγευμα στο ΓΣΠ, έτσι όπως έχει κάνει το σχεδιασμό του για το ντέρμπι με το Αποέλ, θέλει να δει τους παίκτες του να τον ακολουθούν, χωρίς να έχουν την καθοδήγηση του.

Το αποψινό ντέρμπι με το Αποέλ είναι σημαντικό, είναι όμως σημαντικότερος ο επαναληπτικός για το κύπελλο. Και αυτό ενδεχομένως να κάνει την πρόβλεψη για απόψε κάπως πιο δύσκολη, αφού ενδεχομένως ο προπονητής να επιδιώξει να κάνει διαχείρηση ώστε να παρουσιάσει και στους δύο αγώνες η ομάδα, το καλύτερο δυνατό.

Κάνουμε λοιπόν την πρόβλεψη μας με κάθε επιφύλαξη.

Στο τέρμα θα είναι ο Φαμπιάνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μίλετιτς και Λανγκ. Στα άκρα της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Μάθιους (δεξιά). Στο χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Κούσουλος και Μπασιρού. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα παίξουν οι Τατζούρι-Σράντι και Λοΐζου, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπεσέντιν και πίσω από αυτόν ο Μπέζους.

Πιθανή εντεκάδα: Φαμπιάνο, Λανγκ, Μίλετιτς, Λέτσιακς, Μάθιους, Κούσουλος, Μπασιρού, Λοΐζου, Τατζούρι Σράντι, Μπέζους, Μπεσεντίν.