Home TOP NEWS “Ερωτήματα με κύριο αποδέχτη τον κ.Παπασταύρου”

“Ερωτήματα με κύριο αποδέχτη τον κ.Παπασταύρου”

Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!


(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη του φιλάθλου Μ.Π.

Θέλω και εγώ με την σειρά μου να θέσω κάποια ερωτήματα στον κύριο Παπασταύρου.. Κύριε ήρθες στην μεγαλύτερη και πιο κερδοφόρα ομάδα στην Κύπρο με τον περισσότερο κόσμο από όποια άλλη επιχείρηση και ομάδα οι οποίοι οπαδοί σε έκαναν μεσσία μεγάλο και να ακουστεί το όνομα σου σε όλο το νησί και να σε κάνει ακόμα γνωστό ακόμα και στην Ευρώπη…

Εσείς με την σειρά σας μας κάνατε να βγούμε από τα σπίτια μας να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους με ψηλά το κεφάλι και μέσα σε 2 χρόνια τα καταστρέψατε όλα και προσπαθείτε να διασπάσετε για άλλη μια φορά τον κόσμο και να διχάσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε 2-3 στρατόπεδα.

Από την μέρα που βγήκατε να πείτε για την βρωμιά του Κυπριακού ποδοσφαίρου και μετά την επίθεση που είχε ο φίλος σου η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στον αυτόματο χωρίς σταματημό.

Μήπως κάποιος από αυτούς που ήταν μέσα στις δηλώσεις σας, σας απείλησε σας εκφόβησε και σταματήσετε να μιλάτε; Βλέπετε ότι ο κόσμος βράζει με τους 2 κυρίους (Γρηγόρη και Σίμο Ταραπουλούζη) που αφήσατε να κάμνουν κουμάντο στην εταιρία σας και στην ομάδα μας ότι κάνουν κακό και στην ομάδα και στον κόσμο.

Δεν έχετε σκοπό να τους απομακρύνετε ή να τους αλλάξετε κάποιο πόστο στην ομάδα; Εσείς σαν Πρόεδρος και ιδιοκτήτης αυτής της εταιρίας και ομάδας είστε ευχαριστημένος με την πορεία και με τους προγραμματισμούς της ομάδας; Εσείς δεν βλέπετε ότι η ομάδα είναι στον αυτόματο εδώ και 2 χρόνια;

Προσπαθείτε να απομακρύνετε και να χάσετε τον κόσμο; Αν γίνει αυτό ο μονός που θα είναι χαμένος θα είστε εσείς.

Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε άλλο να συνεχίσετε μπορείτε να μας αδειάσετε την γωνιά να πουλήσετε και να πάρετε αυτά που θέλετε και να πατέ στο καλό. Μόνος σας προσπαθείτε να θέλετε να βρεθεί ο κόσμος αυτός απέναντι σας και όχι μαζί σας.

Μ.Π.