Home TOP NEWS “Γιατί κ. Παπασταύρου”

“Γιατί κ. Παπασταύρου”

Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!


(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη της φιλάθλου Μαρίας Παυλίδου

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ενα λαμπρό ορόσημο στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου γεννήθηκε μέσα απο την ιδέα της ελευθερίας, μακριά απο εκβιασμούς και πολιτικοποιήσεις της τότε εποχής. Το πράσινο και το λευκό με έμβλημα το τριφύλλι, συμβολίζει την ελπίδα.Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ιστορία της, είναι θρησκεία και λατρεία.

Το 2018 αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση Παπασταύρου.Δανείζομαι τα γραφόμενα της επίσημης σελίδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Στόχος της Ομόνοιας η επιτυχημένη αγωνιστική πορεία, να κατακτά τίτλους και να συμμετέχει σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Να λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων Συλλόγων του εξωτερικού, να διατηρεί Ακαδημία Ποδοσφαίρου που να αποτελεί σημείο αναφοράς, να διασφαλίζει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει οικονομική σταθερότητα και θα αποτελεί φερέγγυο και αξιόπιστο οργανισμό, με έμφαση και στο κοινωνικό της έργο.

Το 2020/21 μετά απο φιλόδοξες προσπάθειες και δυσκολίες η ομάδα χαράζει μια νέα εξαιρετική πορεία με την απόκτηση τίτλου, εξόδο στην Ευρώπη και αρκετά έσοδα στα ταμεία της, κατακτά τους στόχους της.Ενα απο τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα με λίγη ενίσχυση το καλοκαίρι θα συνέχιζε την εξαιρετική της πορεία, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Η χρονιά 2021/22 ήταν μια αποτυχία πέρα απο την κατάκτηση του Κυπέλλου αφού η ομάδα δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική, δεν ενισχύθηκε σωστά μετά την φυγή κάποιων παικτών απο το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε ενα ολόκληρο καλοκαίρι μετα την κατάκτηση Κυπέλλου για να ανασυγκροτηθούμε με την διοίκηση να καλείτε να λάβει κάποιες σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά το πλάνο της ομάδας και τους πιο πάνω στόχους που υποσχέθηκε στον κόσμο το 2018. Ο λόγος άγνωστος γιατι δεν φέραμε εναν team manager για ωμαλή λειτουργεία αποδυτηρίων, εναν τεχνικό διευθυντή και εναν scouter με γνώσεις και διασυνδέσεις για να βοηθήσει στο να φέρει παίχτες απο το πάνω ράφι που θα βοηθούσαν την ομάδα να ανέβει σε επίπεδο τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στους Ευρωπαϊκούς Ομίλους.

Η επιλογή ενώς σωστού προπονητή με γνώσεις, εμπειρίες που να μπορεί να καθοδηγήσει τους παίχτες στο γήπεδο δεν έγινε ποτέ.Απώτερος σκοπός με σωστές κινήσεις θα έφερνε την οικονομική ευημερία και η πιθανή συνέχιση της πορείας που θα έγραφε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εκ του αποτελέσματος οι επιλογές προπονητών οι οποίοι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις,εμπειρίες και παιχτών που δεν ιδρώνουν την φανέλα τους και πρόθυμοι να βοηθήσουν δεν έχουν θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν. Όλες αυτές οι λάθος επιλογές γίνονται απο άτομα που δεν κατέχουν τις γνώσεις στις θέσεις που τους αξίωσαν και είναι καιρός για ριζική αλλαγή.

Τους τελευταίους μήνες ο άγνωστος λόγος άρχισε να γίνεται γνωστός με τον κ. Παπασταύρου μέσω της εκπομπής, έμμεσα να απειλεί το σωματείο για αναδιάρθρωση συμβολαίου το οποίο αρχικό συμβόλαιο δεν τήρησε στο απόλυτο ο ίδιος και υπονόησε οτι δεν θα υπάρξουν και οι ανάλογες προσπάθειες για να βοηθηθεί η ομάδα αναιρώντας όσα είχε τάξει το ‘18.

Η πώληση Μπρούνο σε μια ομάδα που ανταγωνιζόμαστε ήταν μια απο τις κινήσεις του κ. Παπασταύρου για αποδυνάμωση της ομάδας και φανερά ως επίδειξη εξουσίας αφού με κάθε τρόπο προσπαθεί να περάσει το δικό του. Ακόμη μια μεταγραφική περίοδος πήγε χαμένη αφου αποδείξατε οτι δεν θέλετε να βοηθήσετε την λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου. Την ομάδα που θέλουμε όλοι να φοβούνται και να την αντιμετωπίζουν στα ίσα.

Αποκορύφωμα η ψεσινή ολαίθρια ήττα απο την Ανόρθωση αφου φάνηκε οτι η ομάδα δεν έχει ποιότητα και ουτε σωτηρία για φέτος. Κύριε Παπασταύρου γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες απομακρύνσεις ατόμων που επανειλημμένα κάνουν λάθη; Πως θέλετε να δείξουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας εαν δεν τηρείτε τον λόγο σας; Γιατι το σωματείο να σας εμπιστευθεί για δεύτερη φορά με τους δικούς σας όρους ενώ έχετε συμφωνίσει ήδη σε ενα πρώτο συμβόλαιο το οποίο αθετήσατε ως ενα βαθμό μέχρι τώρα;

Εφόσον δεν θέλετε να επενδύσετε άλλο γιατι δεν βάζετε προς πώληση την ομάδα; Απαιτούμε άμεση ενημέρωση, κινήσεις με σεβασμό προς την ομάδα και τον λαό. Δεν θέλουμε άλλες άκυρες και γενικές τοποθετήσεις.ΠΡΑΞΕΙΣ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εχει δημιουργηθεί για να είναι βασίλισσα στον θρόνο της και σαν λαός δεν θα αφήσουμε κανένα να μας διασύρει με σκυφτό κεφάλι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ιδέα και ο εκβιασμός απέχει κατα πολύ απο την ιδεολογία της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ο λαός της, η ελπίδα και δεν θα αφήσουμε κανένα να ξαναγράψει μαύρη ιστορία ξανά.