Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ζωή μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα...

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ζωή μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας την καταστρέψει”

Τα μέλη του Fan Club Lakatamias με ανακοίνωση τους κάνουν κάλεσα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να στηρίξει την σημερινή διαμαρτυρία έξω από την Δυτική κερκίδα για τα κακώς έχοντας στην ομάδα μας. ενώ παράλληλα κοινοποιούν φωτογραφία με πανό: “Αλληλεγγύη στους 7, πάρτε το μέτρο πίσω”, στέλνοντας μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας να πάρει πίσω το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε 7 οπαδούς.


Η ανακοίνωση:

“Σήμερα η μέρα ανήκει στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σήμερα ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ πρέπει να δείξει ότι αυτή η ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ζωή μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας την καταστρέψει.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας! Να μαζευτούμε όλοι στο ανήφορο της βόρειας κερκίδας στις 19:15 και στην συνέχεια να κατευθυνθούμε προς την δυτική κερκίδα για να πραγματοποιήσουμε την διαμαρτυρία μας η οποία όπως ενημερώσαμε θα εξελιχθεί και σε αποχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα!

Επίσης όπως είπαμε ξανά, σε περίπτωση που η αστυνομία προσπαθήσει να εμποδίσει το έργο μας, καλούμε τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωτών ούτως ώστε να πετύχουμε αυτό για το οποίο θα είμαστε εκεί.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΤΙΜΗΜΕΝΗ…

– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ -”