Home TOP NEWS “Καλό το marketing, καλά τα promotions, καλή η διαδικτυακή «απρόσωπη» επικοινωνία με...

“Καλό το marketing, καλά τα promotions, καλή η διαδικτυακή «απρόσωπη» επικοινωνία με τον κόσμο, αλλά αυτά είναι για το show!”

Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!


(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

H άποψη του φιλάθλου Γιάννη Ιωάννου:

Τα πιο κάτω δεν ξέρω αν θα φτάσουν στους αποδέκτες που πρέπει, και αν φτάσουν δεν ξέρω πόση σημασία θα δώσουν, επειδή απ’ ότι φαίνεται αυτοί που χειρίζονται την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν υπολογίζουν ούτε τον κόσμο της, αλλά ούτε το μέγεθος της σαν οικοδόμημα! Καλά καλά νομίζω δεν ξέρουν τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ, όταν κάποιοι αποσχίστηκαν από μια βρώμικη κατάσταση και δημιούργησαν ένα οικοδόμημα μέσα στο οποίο ο λαός θα ένιωθε ελεύθερος και ικανός να θριαμβεύσει με τις δικές του ικανότητες!

Καλωσορίσαμε τον κ. Παπασταύρου, του δώσαμε πίστωση χρόνου, ήταν αυστηρός, υπολογίσημος, εξελίξιμος, έστησε μια ωραία ομάδα ατόμων η οποία με τη σειρά της κατάφερε να συγκεντρώσει ικανούς επαγγελματίες για να κλωτσούν το τόπι κ να παίρνουν τα αποτελέσματα, και φτάσαμε να έχουμε ξεφύγει από τις μίζερες μέρες κατήφιας που μας κυνηγούσαν για πάνω από μια δεκαετία! Ο κ. Παπασταύρου, ως μη άνθρωπος του ποδοσφαίρου, κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια και να επαναφέρει το χαμόγελο κ την χαμένη αίγλη της ομάδας, ξαναζωντάνεψε τον κόσμο και έδωσε δικαίωμα στα μωρά να ονειρεύονται να παίξουν κι αυτά κάποτε επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Για πόσο κράτησε αυτό; Γιατί φαίνεται ότι ο κ. Παπασταύρου είναι ικανοποιημένος με την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας και δεν τον ενδιαφέρει να την δυναμώσει περαιτέρω; Γιατί φαίνεται ως στυγνός επιχειρηματίας που έχοντας καταφέρει να αρπάξει τα ινία του μεγαλύτερου brand name της Κύπρου, το έχει επαναφέρει σε κερδοφόρα πορεία, κ πλέον δεν τον ενδιαφέρει η περαιτέρω εξέλιξη; Ενώ – όπως λέγεται – έχει ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά για τις οφειλές του σωματείου, αλλά και για την ανάπτυξη των υποδομών της ομάδας από το επίπεδο των ακαδημιών, γιατί φαίνεται πως τα έχει παρατήσει όλα κ απλά ενδιαφέρεται για εισοδήματα;

Ο κ. Παπασταύρου πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει απλά με μιαν εταιρία την οποία ανάλαβε στην παρακμή της και την έχει βγάλει από το βούρκο, αλλά έχει αναλάβει μιαν ποδοσφαιρική ομάδα! Είναι ένας ζωντανός οργανισμός και το προϊόν του είναι το θέαμα, είναι το συναίσθημα, είναι η ηθική ικανοποίηση, και όχι οι φανέλλες, τα ποτήρια, τα κασκόλ και τα διάφορα σουβενίρ! Αυτά είναι παράπλευρα κέρδη, που για να έρθουν πρέπει πρώτα το κυρίως προϊόν, δηλαδή η ποδοσφαιρική απόδοση, να είναι σε ψηλά επίπεδα για να ηλεκτρίζεται ο κόσμος και να νιώσει την ανάγκη να αγοράσει κάτι από αυτή την ομάδα!

Καλό το marketing, καλά τα promotions, καλή η διαδικτυακή «απρόσωπη» επικοινωνία με τον κόσμο, αλλά αυτά είναι για το show! Εκάμαμεν κανάλια στο youtube, εκάμαμε σελίδες στο facebook, στο instagram κλπ, εμπήκαμε σε κάθε κινητό κ κάθε tablet, αλλά η ομάδα μας τί γίνεται;

Είπαμεν ότι θα βασιστούμε στο να βγάλουμε παίχτες απο τις ακαδημίες, θα δώκουμε ευκαιρία στον κύπριο ποδοσφαιριστή… Μετά τον Χάμπο ποιόν άλλο εφκάλετε πάνω; Τον Νικόλα Παναγιώτου εφάτε τον, Ασημένος, Σάββα αγνοούνται, Λοΐζου πάει τζι’ εν πάει, Κακουλλής το παλεύει! Που τον τζιαιρό που έφυε ο Μπεργκ τούτα ούλλα εμπήκαν στην κατάψυξη πάλε…

Συνεχίζω με τους ξένους… Κυκλοφορούν φήμες για μπάχαλο στα αποδυτήρια, ότι έγιναν πολλές αναταραχές, διενέξεις, διαπληκτισμοί, ίντριγκες κλπ. Ετσακκωθήκαν, εσιυλλοφαηθήκαν, εδερτήκαν! Κάποιοι παίχτες μπαίνουν στο περιθώριο, κάποιοι ενώ εφκάλλαν αυλάτζια πλέον δεν κλωτσούν! Παίχτες που ήρταν δανεικοί κ εκάμναν την διαφορά δεν επαλαρήσκαμε να τους αγοράσουμε κι ας θέλουμε να λαλούμε ότι οικονομικά είμαστε εύρωστος οργανισμός! Εβάλαμε τάχα ταβάνι στο μισθολόγιο για να μεν υπάρχουν διακρίσεις κ να υπάρχει ισορροπία στα αποδυτήρια, αλλά τελικά ηύραν άλλους τρόπους να τσακκώνουνται τα κοπέλια μας! Ότι παίχτες εθέλαμε να πιάσουμε είτε τελευταία στιγμή χαλά η μεταγραφή είτε εν δικλούν να μας δουν! Κ η τελευταία σταγόνα, η πώληση του καλύτερου παίχτη του πρωταθλήματος στην Πάφο… ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ!!! Άμαν εφτάσαμε να μας πιάνει παίχτες η Πάφος καταλάβετε πόσο χαμηλά εππέσαμε σαν ομάδα και τι εκτόπισμα έχουμε στο ποδοσφαιρικό παζάρι!

Αν συνεχίσω θα γράψω τόμους. Πραγματικά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκαμε τόση πολλή υπομονή τόσα χρόνια, κ όταν επιτέλους χαμογέλασε ήρτετε οι ίδιοι που σκορπίσατε χαμόγελα να μας δώκετε μες τα δόντια, κ ντρεπόμαστε πλέον να χαμογελάσουμε! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι πηγή εισοδημάτων! Ή τουλάχιστο για να γίνει πηγή εισοδημάτων αυτή πρέπει να γίνει παίζοντας ελκυστικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, όπως αρμόζει η ιστορία και το εκτόπισμα της! Δουλέψετε γύρω από το ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα θα έρτουν, ανάποδα όμως δεν γίνεται! Λυπηθείτε μας, έλεος!