Home TOP NEWS “Σταματήστε να καταστρέφετε την ομάδα από τον πρώτο εώς τον τελευταίο”

“Σταματήστε να καταστρέφετε την ομάδα από τον πρώτο εώς τον τελευταίο”

Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!


(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη του φιλάθλου Χ.Τ.

Πριν 4 χρόνια ξεκίνησε μια νέα ομάδα με υγεία και όραμα! Σήμερα είμαστε όλος ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στενοχωρημένος και δυσαρεστημένος. Ένα καλοκαίρι και ένας Ιανουάριος με ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο χωρίς τις κατάλληλες κινήσεις!

Για τους τερματοφύλακες μας τα λόγια είναι περιττά, ειδικότερα ο Φαμπιάνο που του αξίζει ένα άγαλμα για την συμβολή του στην ιστορία της ομάδας και την επιστροφή της στον θρόνο το 2021.

Στην άμυνα αφήσαμε τον Λούφτνερ να φύγει χωρίς καμία κίνηση να τον κρατήσουμε, αγοράζοντας Γιούστε και Μίλετιτς με αποτέλεσμα να έχουμε 3 κεντρικούς αμυντικούς με το ίδιο στυλ παιχνιδιού που είναι καταστροφικό για την αμυντική μας λειτουργιά που φαίνεται σε κάποια παιχνίδια φέτος ενώ είχαμε άμυνα γρανίτη τα προηγούμενα χρόνια!

Επίσης στο κέντρο ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει σε ένα σταθερό δίδυμο αμυντικών χαφ παρόλο που στα παραπάνω παιχνίδια το δίδυμο Κασάμα (σπουδαία μεταγραφή που δυστυχώς δεν την αξιοποιούμε) με τον Μπασίρου κατέληξαν σε νικηφόρο αποτέλεσμα, ο προπονητής συνεχίζει να αλλάζει συνεχώς τις θέσεις αυτές!

Κεφαλαιο Μπεζούς: ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής ο οποίος ήθελε να φύγει διότι δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής ενώ σε κάθε παιχνίδι τελευταία τον βλέπουμε να κινείται πιο αργά από οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή στο γήπεδο με άσκοπες ενέργειες που στοιχίζουν στην ομάδα την κατοχή!

Επίσης δεν πουλάς σε ένα κομβικό σημείο τον πρώτο σου σκόρερ σε μια ομάδα η όποια είναι ανταγωνιστής σου και μάλιστα ένας παίκτης που βοηθούσε και με την ενεργεία του στο γήπεδο. Σεβασμό αξίζουν παίκτες σαν τον Παπουλή, τον Φαμπιάνο , τον Ψάλτη που βελτιώνεται καθημερινά, τον Μπασίρου που είναι βράχος στο κέντρο ,τον Κασάμα ,τον Καρίμ που προσπαθεί κάθε παιχνίδι αλλά και ο Κακουλλής που αναπτύσσεται παιχνίδι με παιχνίδι!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 100% ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ (πχ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ που είναι ανύπαρκτη)!ΚΑΝΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!