Home TOP NEWS Σε δύο “αιώνια” παίζεται όλη η χρονιά!

Σε δύο “αιώνια” παίζεται όλη η χρονιά!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα και πλέον βλέπουν και σκέφτονται μόνο τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τον Αποέλ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι δύο αναμετρήσεις με τον “αιώνιο” αντίπαλο θα καθορίσουν ουσιαστικά την πορεία μας σε πρωτάθλημα και στο κύπελλο, γι’ αυτό όλοι ανεξαιρετώς θα πρέπει να βγάλουν το καλύτερο τους πρόσωπο για να μπορέσει η ομάδα να πάρει αυτό που θέλει.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή με το πέρας της 24ης αγωνιστικής ανέβηκε στην 5η θέση και το ερχόμενο Σάββατο επιβάλλεται και πρέπει να πάρει τη νίκη και το τρίποντο για να “αγκαλιάσει” την είσοδο της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι που ακολουθεί φυσικά αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα κόντρα στον Αποέλ θα δώσει τεράστια ώθηση και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές μας, ενόψει του αγώνα της 1ης Μαρτίου και τον επαναληπτικό κυπέλλου εκεί που η ομάδα μας θα παίξει τα ρέστα της για πρόκριση.