Home TOP NEWS Σημαντικός ο ρόλος του Μπεζούς με Μπεσέντιν

Σημαντικός ο ρόλος του Μπεζούς με Μπεσέντιν


Με την απόκτηση του Αρτιόμ Μπεσέντιν από την ΟΜΟΝΟΙΑ με την μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, οι Ουκρανοί στο “Ηλίας Πούλλος” γίνονται δύο.


Μετά τον Ρομάν Μπέζους λοιπόν στο πράσινο έχει ενταχθεί και ο Ουκρανός επιθετικός, Αρτιμόμ Μπεσέντι με τους δύο ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική Ουκρανίας, ενώ αμφότεροι ήταν και στην αποστολή για το Euro 2020

Ο Μπεζούς λοιπόν, αυτό το διάστημα θα αναλάβει ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας  στο να προσαρμόσει τον Αρτιόμ Μπεσέντιν πιο εύκολα στην ομάδα μας, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει τον Ουκρανό σέντερ φορ να βρει γρήγορα τα πατήματα του στην Κύπρο και να βοηθήσει άμεσα την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τώρα όσον αφορά τον Ρομάν Μπεζούς θα περιμένει να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες από τον Γιανίκ Φερέρα στην συνέχεια των εγχώριων διοργανώσεων, ενώ ο Βέλγος κόουτς θα αναμένει από τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο τερέν. Ο Μπέζους έδειξε ότι έχει την ποιότητα και μπορεί με αυτή να δώσει τεράστιες βοήθειες στην ομάδα μας.
.