Home TOP NEWS To παραμύθι του Μιλόγεβιτς…

To παραμύθι του Μιλόγεβιτς…


Είναι κουρασμένος, είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αφού η διαιτησία φέτος έχει… κατακρεουργήσει την ομάδα του. «Θα είναι καθαρό το πρωτάθλημα μόνο αν δεν το κατακτήσει το Αποέλ» είπε ο Σέρβος και άφησε όλους μας να διερωτούμαστε από που πηγάζει αυτή η παράξενη συμπεριφορά. Ύστερα μάλιστα από ένα παιχνίδι το οποίο, όχι μόνο δεν είχε απολύτως τίποτα για να αφήνει παραπονούμενο το Αποέλ, αλλά η σημαντική απόφαση ήταν εναντίον της Δόξας, υπέρ του Αποέλ. Το δολοφονικό πάτημα του Σαρφό στον Τραϊτσέφσκι.

Φαίνεται να είναι καλά δασκαλεμένος ο προπονητής του Αποέλ ο οποίος, βασικά, παίζει το παιχνίδι της διοίκησης η οποία ξέρει πως περιθώρια να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα, κυρίως από οικονομικής πλευράς, δεν υπάρχουν. Έτσι μέσα από το παραμύθι τους, βάζουν την πίεση προς την πλευρά της διαιτησίας και βεβαίως της ομοσπονδίας.

Ας θυμηθεί όμως ο Μιλόγεβιτς ότι χθες το πρώτο γκολ της ομάδας του, το έβαλε ο Ντβάλι ο οποίος κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει διακίωμα συμμετοχής στον αγώνα, το πέναλτι που πήρε με τον Ακρίτα αλλά και το πέναλτι με τον Άρη, παιχνίδι για το οποίο έκανε, αν είναι δυνατόν, και αναφορά χθες βράδυ. Και όχι μόνο αυτά…

Επίσης το να λέει πως ξέρει καλά τι γίνεται αφού είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο, είναι τουλάχιστον προσβλητικό κυρίως για την ομάδα στην οποία θήτευσε στο παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν για χρόνια παθούσα από το παρασκήνιο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και έρχεται σήμερα ο Μιλόγεβιτς να θεωρεί ότι μπορεί να αναιρέσει τα πάντα.

Έπεσε χαμηλά ο Σέρβος. Πολύ χαμηλά. Έκανε το άσπρο μαύρο και η υστεροβουλία του είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, με δύο παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ μάλιστα να ακολουθούν.

Οπότε ας είναι σε εγρήγορση όλοι στην ομάδα μας.