Home TOP NEWS Το πρώτο 45λέπτο που πρέπει να χτίσουμε και το δεύτερο που πρέπει...

Το πρώτο 45λέπτο που πρέπει να χτίσουμε και το δεύτερο που πρέπει να αποφύγουμε

Ήθελε πολύ τη νίκη στο “αιώνιο” η ομάδα μας, το έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτή ομώς δεν ήρθε ποτέ, ωστόσο η ομάδα μας θα έχει ακόμη ένα 90λέπτο με τον Αποέλ για να παλέψει την πρόκριση στα ημιτελικά, γνωρίζοντας από τώρα ότι πρέπει να κερδίσει είτε με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, είτε με δύο για να πάρει το εισιτήριο για τους “4”.


Πάντως ο Σωφρόνης Αυγουστή ο οποίος μας είχε προϊδεάσει για αλλαγες μετά το παιχνίδι με τον Άρη το έπραξε κόντρα στον Αποέλ. Παρουσίασε μια νέα ομάδα στο γήπεδο που ήξερε τι ήθελε στις τέσσερεις γραμμές, είχε τρεξίματα, πίεσε τον αντίπαλο, η πίεση ήταν τέτοια που δεν άφησε στον Αποέλ να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο 45λεπτό είναι γεγονός ότι ικανοποιήσε σε μεγάλο βαθμό τόσο την τεχνική ηγεσία, όσο και τον κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε στο ΓΣΠ ή επέλεξε να δει το παιχνίδι από την τηλεόραση. Η τεχνική ηγεσία καλείται να πιάσει όλα τα θετικά του πρώτου ημιχρόνου και να “χτίσει” έτσι ώστε η ομάδα μας να αρχίσει να βελτιώνεται και να μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο του “αιώνιου” είναι αυτό που προβλήματισε και πρέπει να είναι αποφυγή για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Η ομάδα μας στην επανάληψη παρουσιάστηκε εντελώς αλλαγμένη και με ένα κακό πρόσωπο. Λαθος τοποθετήσεις (βλέπε γκολ της ισοφάρισης), πολλές λανθασμένες πάσες και γενικότερα φάνηκε ότι η ομάδα έμεινε απο δυνάμεις, έχασε από την ενέργεια της, την αυτοπεποίθηση της και αυτό φάνηκε και στο διάστημα που έπαιζε με αιρθμητικό πλεονέκτημα.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την Δευτέρα στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη και να βάλει “ΣΤΟΠ” στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά θα ακολουθήσει το “αιώνιο” στο πρωτάθλημα και λίγες μέρες αργότερα ο μεγάλος επαναληπτικός.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σε αυτό το διάστημα και μέχρι τον επαναληπτικό θα πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα που δεν άρεσαν και κυρίως να μπορέσει να παρουσιάσει την 1η Μαρτίου μια ομάδα ανταγωνιστική που θα έχει σταθερότητα στην απόδοση της από το πρώτο μέχρι το τελευταιό για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση.