Home TOP NEWS Του έλειψε και… της έλειψε!

Του έλειψε και… της έλειψε!


Ο “Κάκκου” αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Πάφο FC και πλέον έβαλε για τα καλά το πόδι στο “γκάζι” και τρέχει για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Οι εκτιμήσεις τον ήθελαν να επιστρέφει στις αρχές του Μάρτη και στον επαναληπτικό αγώνα με τον Αποέλ, ωστόσο όπως μπορούμε να διακρίνουμε κι από την πιο πάνω φωτογραφία (σημερινή), ο Κακουλλής προπονείται κανονικά και θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας πιο νωρίς.

Πάντως το διάστημα αυτό, που ήταν παροπλισμένος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, με 7γκολ σίγουρα του έλειψε πολύ να παίξει μπάλα και περιμένει πως και πως να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, να πατήσει ξανά γρασίσι, έτσι ώστε να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του την ομάδα μας.

Όπως είναι φυσικό όμως, δεν έλειψε μόνο στον Κακουλλή να παίξει μπάλα, αλλά ο ποδοσφαιριστής έλειψε πολύ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα παιχνίδια που κλήθηκε να απουσιάσει έλειψε η εκρηκτικότητα του, η μαχητικότητα του, αλλά και το αγωνιστικό του θράσος στοιχεια με τα οποία βοήθησε πολλές φορές την ομάδα μας στο επιθετικό τρίτο.