Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αργυρίδης: «Αξίζουν συγχαρητήρια…»

Αργυρίδης: «Αξίζουν συγχαρητήρια…»


Δηλώσεις στην Cablenet έκανε ο πρόεδρος του σωματείου, Μάριος Αργυρίδης, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική πετοσφαιρική ομάδα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φανήκαμε αντάξιοι καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με εξαιρετικές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, πήγαμε ένα βήμα πιο μπροστά. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήταν μαζί μας σήμερα για να πανηγυρίσει μαζί με τους πρωταθλητές, στα κλειστά συνήθως δεν είναι πολύς ο κόσμος, τους ευχαριστούμε πολύ».

Απευθυνόμενος στον κόσμο της Ομόνοιας ο κ. Αργυρίδης, τόνισε πως δεν ξεχνούν αυτούς που έφυγαν από τη ζωή και αφιέρωσε τον τίτλο στο πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ομόνοιας και χρηματοδότη της πετόσφαιρας, Πανίκο Μιχαηλίδη, καθώς και σε όλα τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στην Ελλάδα. Επίσης, τον αφιέρωσε στους συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριους που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό στην Τουρκία, λέγοντας πως: «Όταν θυμόμαστε το 7ο πρωτάθλημα, να μην τους ξεχνούμε».

Ανέφερε ακόμη: «Να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους πετοσφαιριστές μας, τους αξίζουν συγχαρητήρια, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και πήγαμε στους 8 του CEV Challenge Cup».