Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ «Αυτή είναι η πολιτεία και η δικαιοσύνη μας. Να τα ακούσει ο...

«Αυτή είναι η πολιτεία και η δικαιοσύνη μας. Να τα ακούσει ο κόσμος αυτά τα ρεζιλίκια»


Έκανε ραδιοφωνικές δηλώσεις ο πρόεδρος του κλάδου Ισότητα της Αστυνομίας, Νίκος Λοϊζίδης και τοποθετήθηκε για τα χθεσινά επεισόδια στο «Ελευθερία» αλλά και γενικότερα για το φαινόμενο του χουλιγκανισμού.

Προέβη σε σημαντικές τοποθετήσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εμείς βλέπαμε ότι αυτός ο νόμος της κάρτας φιλάθλου δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Χρειάζεται πολλές τροποποιήσεις αλλά όπως πάντα πήγαιναν στην Βουλή οι τεχνοκράτες οι οποίες το μόνο που έβλεπαν είναι να γεμίζουν τις κόλλες των πρωτοκόλλων».

«Δεν είναι τυχαίο που δεν γίνονται συλλήψεις. Δεν έχουμε κάποιον από την πολιτεία και την ηγεσία που θα σταθεί δίπλα μας και θα μας πει κοιτάξτε, χρησιμοποιείστε την βία πρέπει απέναντι σε αυτούς που κάτω απ’ την επήρεια των ναρκωτικών μπορούν να σκοτώσουν και άνθρωπο».

«Δεν μπορεί σε τέτοιου είδους ανθρώπους η τιμωρία να είναι να μην πάνε στον επόμενο αγώνα. Μας τους στέλνουν στους αστυνομικούς σταθμούς για να βλέπουν μαζί μας την μπάλα. Αυτή είναι η πολιτεία μας και αυτή η δικαιοσύνη μας. Αυτά τα ρεζιλίκια να τα ακούσει ο κόσμος».

«Το επόμενο βήμα, διάλυση των συνδέσμων φιλάθλων. Έχουν γίνει τρομοκρατικές οργανώσεις. Πρέπει να έρθει νομοθεσία η οποία να επιβάλλει να καθαρίσει αυτή η βρωμιά».