Home TOP NEWS Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση για μια καλή εμφάνιση και… το “διπλό” στην...

Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση για μια καλή εμφάνιση και… το “διπλό” στην Λεμεσό!

Η ομάδα μας σήμερα ταξιδεύει στην Λεμεσό για να παίξει με τον Απόλλωνα στο Στάδιο “Αλφαμέγα” σε παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στους “κυανόλευκους” της Λεμεσού οι οποίοι το τελευταίο διάστημα διανύουν περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής φόρμας, μετρώντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ωστόσο άπαντες στην ομάδα μας είναι έτοιμοι να πάνε στο “σπίτι” του Απόλλωνα και να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Βαθμολογικά μπορεί να είμαστε μακριάαι από τις προνομιούχες θέσεις, όμως οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξαν και κόντρα στον Αποέλ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι – οφ, ότι κάθε βδομάδα θα παίζουν χωρίς άγχος, χωρίς πίεση και θα δίνουν τα πάντα για το θετικό αποτελέσμα και στο τέλος θα κάνουν την σούμα.

Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο σύνολο του Μπογκτάν Αντόνε θα χρειαστεί να δούμε ότι είδαμε και στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν με Αποέλ στο κύπελλο, Καρμιώτισσα και Αποέλ στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρουσιαστούν με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση και να εφαρμόσουν κατά γράμμα το πλάνο που ετοίμασε για το παιχνίδι αυτό ο Σωρρόνης Αυγουστή.

Πλέον η ομάδα μας κι από την στιγμή που γνωρίζει τον αντίπαλο της στο κύπελλο η οποία είναι η Πάφος FC, θα θέλει σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος να παρουσιάζεται σοβαρή, πειθαρχημένη να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να πάει στους διπλούς αγώνες με το σύνολο του Μπεργκ με την καλύτερη ψυχολογία.