Home TOP NEWS Έτοιμοι Ουζόχο και Κακουλλής να βοηθήσουν την ομάδα κόντρα στον Αποέλ

Έτοιμοι Ουζόχο και Κακουλλής να βοηθήσουν την ομάδα κόντρα στον Αποέλ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πατάει “γκάζι” ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Αποέλ, στο οποίο η ομάδα μας έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα είναι εδώ και μέρες γνωστά. Ο Πάρης Ψάλτης είναι τραυματίας και την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άνταμ Μάθιους, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται αλλαγμένος προς το καλύτερο.

Πέραν από τον Διεθνή Κύπριο αμυντικό από το “αιώνιο” θα απουσιάσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Φαμπιάνο που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι ο Ζαχαρίου και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που είναι τιμωρημένος.

Τις θέσεις των Φαμπιάνο και Καρίμ θα πάρουν οι Ουζόχο και Κακουλλής. Οι δύο προαναφερόμενοι αγωνίστικαν και κόντρα στην Καρμιώτισσα και είχαν αρκετά καλή παρουσία, με τον Κύπριο επιθετικό μάλιστα να κερδίζει και το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή λοιπόν και οι συνεργάτες του περιμένουν ανάλογη ή κι ακόμη καλύτερη εμφάνιση από τους δύο ποδοσφαιριστές στο αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν με την σειρά τους την ομαδα μας να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να μπει με το δεξί στην φάση των πλέι – οφ.