Home TOP NEWS Η δέσμευση για ιδιόκτητο γήπεδο κλείνει το ντιλ για νέα συμφωνία

Η δέσμευση για ιδιόκτητο γήπεδο κλείνει το ντιλ για νέα συμφωνία


Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα περιλαμβάνεται στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» και το οποίο αφορά στις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το Σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά:

Εξελίξεις φαίνεται να προκύπτουν στα διοικητικά της ομόνοιας καθώς όπως πληροφορείται η εφημερίδα μας οι δύο πλευρές μετά από πολύμηνη συζητήσεις βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική κατάληξη για νέα συμφωνία. Πάντως από πλευράς Σωματείου των πράσινων γίνεται ξεκάθαρο πως οποιαδήποτε νέα συμφωνία, για να τεθεί σε ισχύ θα περάσει από Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσουν τα μέλη αν την αποδέχονται ή όχι.

Από την άλλη ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας Σταύρος Παπασταύρου έθεσε ξεκάθαρους στόχους για την ομόνοια. Θεωρεί ότι για να μεγαλώσει ομάδα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα, εκσυγχρονισμός του «Ηλίας Πούλλος» και η δημιουργία ιδιόκτητου του γηπέδου.

Πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να μεγαλώσει παντού. Δηλώνει ότι για να επενδύσει τα λεφτά που χρειάζεται η ομάδα, πρέπει να νιώθει κατοχυρωμένος ότι βάζει χρήματα και δημιουργεί αξία, δίνοντας ικανοποιήσεις τον κόσμο μΕ τρόπαια και διακρίσεις. Αυτό ήταν που ζήτησε από το σωματείο. Ο κ. Παπασταύρου δηλώνει ότι δεν θέλει μία προσωρινή συμφωνία γι’ αυτό και πρότεινε τον συνεταιρισμό έτσι δεν θα κυριαρχεί η ανησυχία από το Σωματείο και τον κόσμο. Πάνω σε αυτή τη βάση λοιπόν ο πρόεδρος του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάριος Αργυρίδης και οι συνεργάτες του κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους αντίστοιχους της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Στο πλάνο και Ιδιόκτητο Γήπεδο!

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της πάνω στους οποίους θα σταθεί η νέα επέκταση συμφωνίας ανάμεσα σε Παπασταύρου και ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η ανέγερση ιδιοκτήτη του γηπέδου για τους πράσινους. Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών θα πάρει σάρκα και οστά, καθώς όπως μαθαίνουμε έχουν γίνει ήδη διεργασίες και έχει βρεθεί η γη στην οποία θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομόνοιας.

Η ανέγερση του θα πάρει μπρος άμεσα, μετά την υπογραφή της νέας συμφωνίας. Παράλληλα θα τρέξουν όλες οι διεργασίες από μέρους του κ. Παπασταύρου έτσι ώστε να γίνει η μετατροπή του προπονητικού κέντρου της ομόνοιας σε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο το οποίο θα αποτελεί στολίδι για την ανατολική Μεσογείο.

Πολλά τα οφέλη του σωματείου!

Πολλοί διερωτούνται ποια θα είναι τα οφέλη του σωματείου από την επέκταση της συμφωνίας με τον κ. Παπασταύρου. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία πενταετία, που ο ισχυρός άντρας των πράσινων βρίσκεται στο πηδάλιο της ομάδας οι πράσινοι έχουν κάνει βήματα προόδου. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση τροπαίων και η συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ευρωπαϊκούς ομίλους αλλά και οι τομές που έχουν γίνει σε πολλά επίπεδα στο οικοδόμημα.

Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ που πέρασε από 1000 μύρια κύματα φαίνεται να έχει ηρεμήσει οικονομικά καθώς ο κ. Παπασταύρου έχει αναλάβει πέραν από τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τα παλιά χρέη που είχαν δημιουργηθεί και την έπνιγαν.

Παράλληλα το σωματείο βάζει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό κάθε χρόνο που τον βοηθά να καλύψει κι αυτό με τη σειρά του τις τρέχουσες υποχρεώσεις του αλλά και κάποια χρέη που δεν αφορούν το ποδοσφαιρικό. Αυτό το ποσό είναι που προσπαθεί και φαίνεται να έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το Σωματείο των πράσινων στη συζήτηση με τον κ. Παπασταύρου.

Αν όλα πάνε καλά μάλιστα, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως έχει την πεποίθηση πως αυτό το πόσο με τον συνεταιρισμό θα αυξηθεί. Το ιδιόκτητο γήπεδο καθώς και οι υπόλοιπες ενέργειες που προτίθεται να προβεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αγωνία ο κόσμος!

Ο κόσμος των πράσινων από τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο Σταύρος Παπασταύρου τοποθετήθηκε δημόσια για το όλο θέμα καθώς επίσης και για τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αγωνία.

Όλη αυτή η αβεβαιότητα για το αν θα υπάρξει καταλήξει στις διαπραγματεύσεις σίγουρα δεν δημιουργεί και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Τώρα που τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν προς μία διέξοδο ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα και θα καταφέρει να κατακτήσει πολλούς τίτλους και να γράψει τη δική της ιστορία συμμετέχοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και αυτός είναι που θα δείξει και ποιο θα είναι το μέλλον για τους πράσινους μετά την προδιαγραφόμενη νέα συμφωνία ανάμεσα σε Παπασταύρου και ΟΜΟΝΟΙΑ. Και όλοι στο οικοδόμημα εύελπιστούν πως το μέλλον θα είναι λαμπρό.