Home TOP NEWS Η διακοπή μπορεί να είναι παραγωγική στο Γέρι

Η διακοπή μπορεί να είναι παραγωγική στο Γέρι


Θα είναι κάμποσοι οι ποδοσφαιριστές που θα λείψουν μέσα στο επόμενο διάστημα από τις προπονήσεις της ομάδας λόγω Εθνικών υποχρεώσεων.

Αν και υπήρξε στο παρελθόν σε Απόλλωνα, Αποέλ, ΑΕΚ, ομάδες παραδοσιακές στο πρωτάθλημα μας, ανέφερε προχθές στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι στη Λεμεσό, πως πρώτη φορά θα ζήσει κάτι τέτοιο σε ομάδα. Να είναι δηλαδή οι μισοί ποδοσφαιριστές του απόντες λόγω Εθνικών.

Θα πρέπει να ζήσει με αυτό ο Σωφρόνης και να το εκμεταλλευτεί. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα έχει την ευκαιρία να επικεντρωθεί μέσα σε αυτό το διάστημα για να τους ανεβάσει.

Ο Μιξ, ο Τατζούρι Σράντι, o Ζαχαρίου, o Λέτσιακς, ο Μπέζους, οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα προβλήματα τραυματισμών, θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν ρυθμούς και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμοι ή καλύτερα ακόμα πιο έτοιμοι να δώσουν στην ομάδα.

Μπορεί να είναι μία παραγωγική περίοδος αυτή για το τεχνικό επιτελείο, το οποίο σαφώς και θα έχει στραμμένη την προσοχή μέσα στις επόμενες μέρες στους διεθνείς, με την ευχή να επιστρέψουν όλοι πίσω στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα χωρίς προβλήματα.