Home TOP NEWS Η ετοιμότητα των διεθνών και οι πιο φρέσκοι που έμειναν στο “Ηλίας...

Η ετοιμότητα των διεθνών και οι πιο φρέσκοι που έμειναν στο “Ηλίας Πούλλος”

Απο χθες ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις οι 13 Διεθνείς της ομάδας μας και ξεκίνησαν μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές προπονήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πάφο FC.


Ως γνωστόν οι 12 από τους 13 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα πήραν χρόνο συμμετοχής. Τρεις και συγκεκριμένα οι Λανγκ, Ουζόχο και Κασάμα αγωνίστηκαν σε δύο φουλ αγώνες, οι υπόλοιποι εννέα πήραν χρόνο συμμετοχής, μοναδικός που δεν έπαιξε καθόλου είναι ο Νικόλας Παναγιώτου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή λοιπόν από χθες (30/3) είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του, μέτρησε την ετοιμότητα αυτών που επέστρεψαν από τις Εθνικές τους ομάδες και ετοιμάζει το πλάνο του για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το μυαλό φυσικά να είναι και στο παιχνίδι της Πέμπτης (6/4).

Θα αναμένουμε να δούμε την Κυριακή το απόγευμα πως θα επιλέξει ο κόουτς να παρατάξει την ομάδα μας κόντρα στην Πάφο FC. Η λογική λέει ότι αυτοί που πήραν χρόνο με τις Εθνικές τους δεν θα αγωνιστούν, έτσι ώστε όλοι να παρουσιαστούν έτοιμοι και με φρέσκα πόδια στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Αν ο Σωφρόνης Αυγουστή επιλέξει να ξεκινήσει την αναμέτρηση με αυτούς που έμειναν στο “Ηλίας Πούλλος”, τότε θα δούμε να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Πάφο FC τους πιο κάτω.

Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Γιούστε, Μίλετιτς, Παναγιώτου διεκδικούν μια από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή ίσως  αγωνιστούν οι Μπασίρου (θέλει χρόνο στα πόδια του), Μιξ, Παπουλής, Μπάρκερ και στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μπεσεντίν και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Φυσικά απ’ αυτούς που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους είναι και ο Μπεζούς που ίσως τον δούμε στην ενδεκάδα.