
Χθες βράδυ ο Σωφρόνης Αυγουστή έριξε στη μάχη τον Νικόλα Παναγιώτου. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός τον έβγαλε ασπροπρόσωπο κάνοντας κορυφαίο παιχνίδι. Στην πιο κατάλληλη στιγμή ο προπονητής μας βρήκε λύση με ένα δικό μας παιδί.
Ο Νικόλας είχα παραγκωνιστεί εδώ και πολύ καιρό, πήρε την ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Τώρα ήρθε η στιγμή και για άλλο ένα δικό μας παιδί.
Ο Χάμπος μπήκε στη χρονιά με φόρα. Σε εκείνες τις διπλές αναμετρήσεις με την Γκεντ ήταν πρωταγωνιστής. Όμως η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη. Είτε λόγω κάποιων ατυχιών που προέκυψαν, είτε λόγω επιλογών των προηγούμενων προπονητών του.
Χθες πήρε χρόνο συμμετοχής στο νικηφόρο ντέρμπι με το Αποέλ όμως σίγουρα ο Χάμπος αξίζει για πολύ περισσότερα. Είμαστε βέβαιοι πως ο Αυγουστή θα βρει τον τρόπο να αναγεννήσει και τον Χαράλαμπο και θα τον καταστήσει ξανά ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας.









![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



