Home TOP NEWS Κακουλλής: “Περιμένω ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη...

Κακουλλής: “Περιμένω ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και ελπίζω να βγούμε νικητές εμείς”

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ανδρόνικος Κακουλλής, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το πρώτο παιχνίδι των πλέι – οφ κόντρα στον Αποέλ, το οποίο θα γίνει αύριο στις 19:00. Επίσης ο Ανδρόνικος Κακουλλής μίλησε για το προηγούμενο ματς κόντρα στην Καρμιώτισσα, αλλά και για την ανάδειξη του ως MVP στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.


Οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Αποέλ: “Ένα ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει και θα προετοιμαστούμε όσο κατάλληλα μπορούμε για να πάμε για τη νίκη.”

Περιμένεις ένα παιχνίδι παρόμοιο όπως το τελευταίο απέναντι στον Αποέλ για το κύπελλο; “Εμείς θέλουμε σίγουρα να ξεκινήσουμε με νίκη τα πλέι – οφ για να προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Το Αποέλ θα θέλει κι αυτό πάρα πολύ τη νίκη, αλλά περιμένω ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και ελπίζω να βγούμε νικητές εμείς.”

Πόσο βοηθητικές και σημαντικές ήταν οι τελευταίες δύο νίκες απέναντι στον Αποέλ για το κύπελλο κι απέναντι στην Καρμιώτισσα για το πρωτάθλημα; “Σίγουρα με τις νίκες η ψυχολογία στην ομάδα ανεβαίνει. Ήταν δύο στόχοι που είπαμε μέχρι έδω δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο με αρνητικά αποτέλεσματα και θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση, τελικά τα καταφέραμε και να καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα και ήταν αρκετά βοηθητικό μπορώ να πω και θα μας δώσει δύναμη για την συνέχεια.”

Τι κρατάς από το παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα; “Νομίζω στην αρχή η Καρμιώτισσα αμύνθηκε και με τον τρόπο που αμύνθηκε μας δυσκόλεψε αρκετά και δεν βρίσκαμε τις λύσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας το σημαντικό είναι ότι αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αντιδράσαμε και βρήκαμε τις λύσεις στην συνέχεια.”

Για την ανάδειξη του ως MVP κόντρα στην Καρμιώτισσα… “Είμαι αρκετά χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα από τον πάγκο. Έστω κι αν δεν σκόραρα, νομίζω ότι είναι μια ανταμοιβή προς εμένα γιατί νιώθω ότι βοήθησα την ομάδα κι απο άλλους τομείς και νομίζω ότι ήταν μια ανταμοιβή προς εμένα ακόμη κι αν δεν σκόραρα.”

Δείτε το βίντεο με τις τοποθετήσεις του: