Home TOP NEWS Κάνει το αναμενόμενο ο Αυγουστή…

Κάνει το αναμενόμενο ο Αυγουστή…


Αυτό που είδαμε χθες βράδυ, σε ότι αφορά στις επιλογές του Σωφρόνη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το αναμέναμε. Οι 7 αλλαγές που πραγματοποίησε, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, δεικνύουν και τις προθέσεις του. Αυτό που επιδιώκει να κάνει ο Σωφρόνης είναι να διατηρεί όλο το ρόστερ σε αγωνιστική ετοιμότητα, ενόψει των αγώνων που έπονται με τη Πάφο για το κύπελλο.

Ήταν πολύ σωστός και στην τοποθέτηση του μετά το παιχνίδι. «Οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο δεν είναι τυχαίοι», είπε. «Θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες με αγωνιστικά λεπτά» ανέφερε επίσης.

Προφανώς στη σκέψη του προπονητή είναι η διαχείρηση που θα γίνει στους αγώνες πρωταθλήματος, αγώνες που θα χρησιμοποιήσει για να ανεβάσει όλη την ομάδα και να αυξήσει τις επιλογές του, πριν τα κρίσιμα παιχνίδια τα οποία είναι μπροστά μας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε της αγώνα. Χθες μπορεί να χάσαμε όμως δικαιούμασταν πολύ περισσότερα και όλοι αναγνώρισαν την καλή προσπάθεια που έγινε.

Στη Λεμεσό δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Κίτσος, Γιούστε και Μίλετιτς ενώ ήταν εκτός αποστολής οι Μπασιρού, Κασάμα και Μπάρκερ.

Σε ότι αφορά στους τρεις πρώτους, το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος προσφέρεται για να πάρουν ξανά αγωνιστικά λεπτά ενώ θα αναμένει το τεχνικό τιμ την εξέλιξη της κατάστασης των τραυματιών.