Home TOP NEWS Match Report: Νίκη με τη ψυχή στο στόμα και τώρα περιμένουμε

Match Report: Νίκη με τη ψυχή στο στόμα και τώρα περιμένουμε


Είναι σημαντική η νίκη μας με 2-1 επί της Καρμιώτισσας με ανατροπή αφού πλέον για να χαθεί η εξάδα θα πρέπει η Νέα Σαλαμίνα να κερδίσει αύριο το Αποέλ στο ΓΣΠ. Πραγματικά το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέορν μετά το πρώτο γκολ. Όταν δηλαδή η Καρμιώτισσα προηγήθηκε τότε η ομάδα αναγκάστηκε κάπως να ανεβάσει στροφές. Και ο Αυγουστή με τις διαφοροποιήσεις του έδωσε την απαραίτητ ώθηση. Ο Ανσαριφάρντ μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε ύσετρα από ασίστ του Κακουλλή που επίσης μπήκε ως αλλαγή. Ο Ανδρόνικος κέρδισε και κόκκινη αντιπάλου, ο Κασάμα που μπήκε ως αλλαγή έδωσε την ασίστ στον Γιούστε στο δεύτερο γκολ.

Ήταν ένας μονόλογος το παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που επιβλήθκηε στο παιχνίδι, έφτιαξε νωρίς μία μεγάλη φάση όμως κατά κύριο λόγο περιορίστηκε στην κυκλοφορία της μπάλας. Μετά το δεκάλεπτο η Καρμιώτισσα άρχισε να ψάχνει κάποιες αντεπιθέσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ήταν η ομάδα που κρατούσε συνεχώς τη μπάλα. 2-3 λεπτά είχε στο παιχνίδι η ομάδα των Πολεμιδιών στα οποία κράτσηε μπάλα στο δικό μας μισό και προσπάθησε να δημιουργήσει.

Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να ανεβάσει κάπως το ρυθμό της όμως ήταν η Καρμιώτισσα η ομάδα η οποία όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε να κερδίζει μέτρα. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν κάποιες αντεπιθέσεις επικίνδυνες όμως το γκολ τους ήρθε από μπαλιά στην περιοχή μας και τον Καλτσά να σκοράρει, σε μία στιγμή μάλιστα που η άμυνα μας δεν ήταν σε ανισορροπία..

Οι αλλαγές που έγιναν από τον Αυγουστή έδωσαν ώθηση στην ομάδα. Ιδιαίτερα οι Ανσαριφάρντ και Κακουλλής ανέβασαν ολόκληρη την ομάδα.

Σημαντική νίκη. Θα περιμένουμε το αυριανό ματς στο ΓΣΠ.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σράντι δέχθηκε μπαλιά στην περιοχή, κατέβασε με το στήθος και σούταρε όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Χάμπος στο 17ο λεπτό. Ο Μάθιους έστειλε μπαλιά στον Σράντι, αυτός με κεφαλιά βρήκε τον Χάμπο ο οποίος μπροστά στο τέρμα έκανε γυριστό σουτ όμως δεν του βγήκε.

Στο 31ο λεπτό ο Ντούμπια ανέβηκε αρκετά μέτρα για να φτάσει έξω από την περιοχή μας, έκανε σουτ με δύναμη το οποίο απέκρουσε ο Ουζόχο.

Στο ίδιο λεπτό ο Μπέζους έκανε με δύναμη ένα σουτ από απόσταση, η μπάλα κόντραρε στον Χόυμποτσαν και έφυγε κόρνερ.

Στο 33ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε κεφαλιά απο το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή μας η Καρμίωτισσα με μία χαμηλή σέντρα, έβαλε το χέρι ο Ουζόχο για να πάει η μπάλα στον Μάθιους που έδωσε τη λύση.

Στο 43ο λεπτό εκτέλεσε κόρνερ από ο Μπέζους χαμηλά για τον Γιούστε που έκανε σουτ το οποίο πήγενε στο τέρμα όμως κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο

Χάμπος και Σράντι έμειναν στα αποδυτήρια, μπήκαν οι Ανσαριφάρντ και Κασάμα

Στο 47ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ανσαριφάρντ ύστερα από συνδυασμό στην αντίπαλη περιοχή με τους Κούσουλο και Λοΐζου, ο Ιρανός απέναντι στο τέρμα παραπάτησε.

Στο 57ο λεπτό ο Καλτσάς έκανε σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Ουζόχο.

Στο 58ο λεπτό η Καρμιώτισσα έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ντούμπια πήρε μπάλα στην περιοχή μας , έκανε πλασέ πάνω στον Ουζόχο.

Στο 62ο λεπτό βγήκε μπαλιά στην περιοχή μας από τον Ελ Αλουχί, ο Καλτσάς κατέβασε με το στήθος και μπροστά στον Ουζόχο σούταρε στον ουρανό των δικτύων της εστίας μας.

Βγήκαν στο 66ο λεπτό οι Μπεσέντιν και Μπέζους και μπήκαν οι Κακουλλής και Παπουλής.

Βγήκε σέντρα για τον Κακουλλή στην αντίπαλη περιοχή, ήταν έτοιμος να σκοράρει με κεφαλιά όμως αμυντικός έβαλε το κεφάλι και του πήρε το γκολ.

Ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε σε θέση για σουτ από πολύ πλάγια θέση κοντά στην εστία, το έκανε όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο 71ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία ο Κακουλλής ο οποίος πήρε μπαλιά από τον Γιούστε στην περιοχή, έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία.

Απευθείας φάουλ εκτέλεσε ο Ανσαριφάρντ άστοχο στο 74ο λεπτό.

Στο 75’ μπήκε ο Μιξ στη θέση του Κούσουλου.

Στο 76ο λεπτό ο Κακουλλής έστειλε μπαλιά συρτά στην αντίπαλη περιοχή και ο Καρίμ με υπέροχο τρόπο σκόραρε για να ισοφαρίσει.

Στο 80ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή το οποίο έφυγε έξω.

Στο 83ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε πάσα στο χώρο, έφευγε μόνος και ο Μήτσο τον ανέτρεψε για να κερδίσει την αποβολή.

Εκτελέστηκε το φάουλ στο 85ο λεπτό με δύνμαη στην εστία από τον Κακουλή όμως ο Σπόλιαριτς απέκρουσε σε κορνερ δύσκολα.

Στο 88ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε άλλο ένα δυνατό σουτ το οποίο πέρασε εκτός εστίας.

Στο 92ο λεπτό ο Κασάμα εκτέλεσε φάουλ, στην περιοχή ο Γιούστε έπιασε κεφαλιά στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Σπόλιαριτς.