Home TOP NEWS Με φάρο το πρόσφατο “διπλό” για να ξεκινήσει με το δεξί στα...

Με φάρο το πρόσφατο “διπλό” για να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι – οφ!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, ο οποίος θα είναι κόντρα στον Αποέλ, το ερχόμενο Σαββάτο (11/3 – 19:00) με την ομάδα μας να είναι τυπικά γηπεδούχος στην πρεμιέρα της β’φάσης.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή σε τρεις μέρες από σήμερα μέρες θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τις δύο συνεχόμενες νίκες στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα και με φάρο το πρόσφατο “διπλό” κόντρα στον “αιώνιο” στην προημιτελική φάση του κυπέλλου θα επιδιώξει να πάρει άλλη μια νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι – οφ.

Το γραψάμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί να βρίσκεται στην 6η θέση και μακρία από την διεκδικήση των στόχων της στο πρωτάθλημα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αρκεστεί σε ρόλο κομπάρσου και θα παίξει κόντρα στις ομάδες του πρώτου γκρουπ για την ιστορία της και για την φανέλα της.

Η σειρά αγώνων στα πλέι – οφ, αρχίζοντας φυσικά από το παιχνίδι με τον Αποέλ θα είναι πολύ σημαντική για την τεχνική ηγεσία να δει πράγματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές για να κρατηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σε εγρήγορση για τα σημαντικά παιχνίδια κυπέλλου, εκεί που δηλαδή θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Κύπριος κόουτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Πάρη Ψάλτη και του τιμωρημένου Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αμφίβολοι παραμένουν οι Ζαχαρίου και Φαμπιάνο, με τον δεύτερο φυσικά να έχει ξεπεράσει την ιώση, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.