Home TOP NEWS Να δείξουν έτοιμοι για την πρόκληση που λέγεται Πάφος FC

Να δείξουν έτοιμοι για την πρόκληση που λέγεται Πάφος FC

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή(2/4) στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφο FC.


Στα δύο παιχνίδια των πλέι – οφ η ομάδα μας μπορεί να μετράει ένα βαθμό, ισοπαλία με Αποέλ, ήττα από Απόλλωνα, ωστόσο και στα δύο παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν μια καλή εμφάνιση και άφησαν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πάντως το κλίμα στο “Ηλίας Πούλλος” λίγα 24ώρα πριν από την πρώτη από τις τρεις “μάχες” που θα ακολουθήσουν μέσα σε 26 μέρες κόντρα στην Πάφο FC είναι πολύ καλό και όλοι δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιαστούν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα το βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, ωστόσο στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν τη νίκη στον Κυριακάτικο αγώνα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, αφού την Πέμπτη (6/4) θα αντιμετωπίσουν ξανά την Πάφο FC για τα ημιτελικά του κυπέλλου και θέλουν να πάνε στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.