Home TOP NEWS Να έχει και συνέχεια αυτό που είδαμε με Αποέλ και Καρμιώτισσα

Να έχει και συνέχεια αυτό που είδαμε με Αποέλ και Καρμιώτισσα

Στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας με Αποέλ (κύπελλο) και Καρμιώτισσα (πρωτάθλημα), είναι γεγονός ότι είδαμε τους ποδοσφαιριστές μας να παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο ξέροντας τι ήθελαν από το παιχνίδι.


Άπαντες που αγωνίστηκαν τόσο κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο, όσο και κόντρα στην Καρμιώτισσα ακολούθησαν πιστά το πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή, έπαιξαν με πάθος, είχαν αυτοπεποίθηση, ενώ το σημαντικό κυνήγησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το ζητούμενο που ήταν η νίκη, η οποία τελικά ήρθε και στα δύο παιχνίδια.

Ζητούμενο τώρα που θα εισέλθουμε στα Play-offs του πρωταθλήματος είναι να δωθεί συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να αποκτήσει την απαιτούμενη ψυχολογία για τα επερχόμενα σημαντικά παιχνίδια του κυπέλλου, εκεί που θα τα δώσει όλα για να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης κάνοντας το “Back to Back” στον θεσμό.

Η 6η θέση και οι βαθμολογικές διαφορές από τους προπορευόμενους δεν μας αφήνουν να ελπίζουμε σε κάτι κάλυτερο στο πρωτάθλημα, ωστόσο σε καμία περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πρέπει να παραδώσει τα “όπλα”.

Ο ρόλος της ομάδα μας ναι μεν θα είναι ρυθμιστικός στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος, όωμς θα καλείται κάθε βδομάδα να παίζει για την φανέλα και την ιστορία της, να επιβεβαιώσει ότι η νίκη με τον Αποέλ δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή λοιπόν αναμένουμε ότι θα παρουσιάζεται κάθε βδομάδα με πείσμα, πάθος, αυτοπεποίθηση και θέληση και στό τέλος των 10 αγωνιστικών που ακολουθούν θα κάνουμε την σούμα.