Home TOP NEWS Να μας αφυπνίσει και… όχι να μας παρασύρει η πρόκριση!

Να μας αφυπνίσει και… όχι να μας παρασύρει η πρόκριση!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε μια μεγάλη νίκη, σε ένα μεγάλο παιχνίδι και κατάφερε να την βρει στον επαναληπτικό με τον Αποέλ, μια νίκη που όχι μόνο χάρισε την πρόκριση στο σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή, το άφησε ολοζώντανο για μια διάκριση την φετινή σεζόν, αλλά του δίνει ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση για την συνέχεια.

Φυσικά με τη νίκη – πρόκριση που πέτυχε η ομάδα μας στο προχθεσινό “αιώνιο” ντέρμπι, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και τίποτα δεν έχει πετύχει με αυτό, άλλωστε αυτό το αναγνωρίζουν όλοι μέσα στην ομάδα μας.

Έγινε ένα σημαντικό βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στην διεκδίκηση ενός στόχου, ωστόσο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο κύπελλο.

Το αποτέλεσμα λοιπόν κόντρα στον Αποέλ και η πρόκριση δεν θα πρέπει να μας παρασύρει σε καμία δύναμη, αλλά να μας αφυπνίσει, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να παρουσιάζεται σε κάθε παίχνιδι απ’ εδώ και πέρα με τον ίδιο ζήλο και πάθος διεκδικώντας μόνο νίκες που θα “μπουστάρουν” κι άλλο την ψυχολογία.

Η ομάδα μας τώρα έχει μπροστά της το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα την ερχόμενη Κυριακή (5/3) στο οποίο στόχος είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει μια θέση στην πρώτη εξάδα, περιμένοντας φυσικά στραβόπατημα της Νέας Σαλαμίνας από τον Αποέλ.