Home TOP NEWS Να βρει για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην...

Να βρει για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην Πάφο

Πάφος FC και ξανά Πάφος FC έχει το πρόγραμμα της ομάδας μας αυτές τις μέρες. Την Κυριακή (2/4) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει το σύνολο του Μπεργκ στο ΓΣΠ και λίγες μέρες αργότερα, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα ταξιδέψει στο “Στέλιος Κυριακίδης” για τον πρώτο ημιτελικό.


Βλέποντας το πρόγραμμα και τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, η μοναδική αντίπαλος που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η επόμενη αντίπαλος. Στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν στην Α’ φάση, η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα με 4-0 στο “Στέλιος Κυριακίδης” και το παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΠ το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Την ερχόμενη Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανένα άγχος, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι και να παίξουν ελεύθερα έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα της Παφιακής ομάδας.

Θα είναι ότι καλύτερο η ΟΜΟΝΟΙΑ να σκοράρει κόντρα σε ένα αντίπαλο που δεν τα κατάφερε να το πετύχει την φετινή σεζόν, ενώ αν έρθει και η νίκη θα δώσει τεράστια ώθηση σε όλους στο “Ηλίας Πούλλος” για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρόνιας μέχρι το επόμενο.