Home TOP NEWS Οι δηλώσεις του Έκτορ Γιούστε για το παιχνίδι με την Πάφο FC

Οι δηλώσεις του Έκτορ Γιούστε για το παιχνίδι με την Πάφο FC


Ο Έκτορ Γιούστε παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με αντίπαλο την Πάφο FC για την 3η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος.


Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε για την επιστροφή στην δράση μετά την διακοπή, για το πως πέρασαν αυτές τις μέρες με το διάλλειμα για τις Εθνικές, για τα συνεχόμενα παιχνίδια με την Πάφο FC, ενώ έστειλε και το μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Έκτορ επιστροφή στην δράση. Έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφο. Πώς το περιμένεις;; “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια καλή ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες μπροστά. Παίξαμε απέναντι τους στην έδρα μας την τελευταία φορά και ήρθαμε ισόπαλοι κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί.. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσουμε.”

Είχαμε ένα διάλλειμα τώρα για τις Εθνικές ομάδες. Πως χρησιμοποιήσαμε αυτό τον χρόνο εδώ στο προπονητικό κέντρο; “Κοίτα, τώρα είναι διαφορετικά γιατί έχουμε πολλούς διεθνείς παίκτες και είναι μεγάλη διαφορά. Ήρθαν πολλοί νεαροί από την Ακαδημία. Είναι καλή περίοδος για να δούμε πώς είναι οι νεαροί που έρχονται πάνω. Είναι διαφορετικό και για εμάς, μπορούμε να ξεκουραστούμε,, αλλά και να προπονηθούμε σκληρά όμως την ίδια στιγμή το περασμένο Σαββατοκυρίακο είχαμε άδεια για 2-3 μέρες και ήταν εντάξει.”

Θα είναι το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο, γιατί ακόμη δύο θα ακολουθήσουν για το κύπελλο, Πόσο δύσκολο είναι για εσάς τους ποδοσφαιριστές να βρείτε μια ισορροπία στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου διότι στο κύπελλο έχουμε ένα μεγάλο στόχο… “Κοίτα, δεν είναι εύκολο γιατί το να αντιμετωπίζεις τους ίδιους παίκτες κάθε 3-4 μέρες είναι δύσκολο, όμως το κάναμε και με τον Αποέλ, είχαμε το ίδιο πρόγραμμα απέναντι τους και ήταν εντάξει. Ελπίζω να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και να περάσουμε.”

Ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν, γιατί ίσως να είναι το πιο σημαντικό κομμάτι τώρα… “Είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε πάντα. Παίζουμε εντός έδρας, παίζουμε εκτός έδρας και πάλι έχουμε πολλή κόσμο. Αυτή η ομάδα είναι μοναδική και διαφορετική. Απλώς να τους πούμε ένα ευχαριστώ. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας και να μας στηρίξουν στα τελευταία παιχνίδια. Το ξέρουμε πως στο πρωτάθλημα η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια, πόλλους βαθμούς και πρέπει να κερδίσουμε αρκετούς αγώνες για να πετύχουμε τουλάχιστον την πρώτη τριάδα ή τετράδα. Το κύπελλο είναι ο κύριος στόχος. Θέλουμε να το κερδίσουμε ξανά και θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε εκεί!.”

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: