Home TOP NEWS Post Game: Αισιόδοξο το μήνυμα που στέλνει η ομάδα!

Post Game: Αισιόδοξο το μήνυμα που στέλνει η ομάδα!


Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και το δείξαμε χθες βράδυ στο «ΆλφαΜεγα». Και το γεγονός ότι φύγαμε με ήττα από τη Λεμεσό, δεν νομίζουμε να ενόχλησε κανέναν. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να χάνει όμως θα λέγαμε πως η γενικότερη πεποίθηση που επικρατεί σήμερα, είναι πως η ομάδα συνεχίζει να ανεβαίνει αγωνιστικά και ήταν όντως, όπως ανέφερε και ο Αυγουστή μετά το παιχνίδι, καλύτερη από τον αντίπαλο της συνολικά στον αγώνα.

Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα πλήρωσε (ξανά) λάθη ατομικά, κάποιες επιπολαιότητες κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση θα μπορούσε να γίνει πιο ουσιαστική.

Από αυτά που παρακολουθήσαμε χθες βράδυ μπορούν να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα. Καταρχάς ο Τατζούρι Σράντι αποτελεί πλέον μία πολύ σοβαρή επιλογή στα χέρια του προπονητή. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, μετά τη μεταγραφή του, που τον «είδαμε». Πέτυχε το γκολ, ήταν πολύ δραστήριος παίζοντας με αυτοπεποίθηση και παίρνοντας πολλές πρωτοβουλίες.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Μιξ ο οποίος επανήλθε στην εντεκάδα. Είχε συμμετοχή στο κτίσιμο του παιχνιδιού της ομάδας ενώ και αμυντικά είχε συμβολή στο χώρο του κέντρου.

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Λέτσιακς που έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο χθες βράδυ. Είδαμε ξανά τα γνωστα του ανεβάσματα ενώ και στην άμυνα ήταν οκ. Έβγαλε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη.

Επέστρεψε στην εντεκάδα και ο Φάμπι.

Ήταν ωραίο το πρόσωπο που απρουσίασε γενικότερα στην αναμέτρηση η ομάδα. Όμως επιθετικά θα πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί. Ο Ανδρόνικος, για παράδειγμα, είχε τρομερή ενέργεια και έκανε ξανά ιδιαίτρα αισθητή την παρουσία του, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα, όμως υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσαν οι επιλογές του να ήταν καλύτερες.

Ο Καρίμ φάνηκε κάπως κουρασμένος στο δεύτερο μέρος και στο διάστημα που επιχειρήσαμε να πιέσουμε κατέγραφε συνεχόμενα λάθη.

Φιλότιμη προσπάθεια έκανε μπροστά, από την ώρα που μπήκε, ο Μπεσέντιν.

Θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Το γράψαμε πάντως και χθες. Δεν έχουμε κάνενα παράπονο από την ομάδα. Το μήνυμα που μας έστειλε σε άλλο ένα παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο, αν και θα πρέπει να γίνουν οι επισημάνεις από τον προπονητή για να αποφεύγουμε τις κακές στιγμές στα παιχνίδια, ιδιαίτερα τώρα που μπαίνουμε στη τελική ευθεία της σεζόν και περιμένουμε τους αγώνες κυπέλλου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτή η ομάδα, έτσι όπως τη βλέπουμε σήμερα, δικαιούται να λέει πως αξιώνει τίτλο και εμείς είμαστε στο πλευρό της.

Ακολουθεί η διακοπή, φεύγουν πολλοί για υποχρεώσεις με τις Εθνικές οπότε το «Ηλίας Πούλλος» θα αδειάσει…