Home TOP NEWS Post Game: Κρατάμε τα θετικά και… ατενίζουμε την συνέχεια με αισιοδοξία!

Post Game: Κρατάμε τα θετικά και… ατενίζουμε την συνέχεια με αισιοδοξία!

Η ομάδα μας στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον Αποέλ πήρε το λιγότερο που θα μπορούσε να πάρει, τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο για ακόμη μια φορά και άλλο ένα παιχνίδι κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση και την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχοντας συνολικά εξί απουσίες (Κασάμα, Μπάρκερ, Ψάλτης, Φαμπιάνο, Ζαχαρίου, Καρίμ), παρέταξε την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο με δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Κακουλλής και Μπασιρού ξεκίνησαν στην ενδεκάδα και έμειναν στον πάγκο οι Χαραλάμπους και Σράντι.

Το πρώτο ημίχρονο με τον Αποέλ στο κύπελλο, ο επαναληπτικός κόντρα στον “αιώνιο”, το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και το χθεσινοβραδινό με τον Αποέλ έστειλαν μηνύματα ότι, η ομάδα μας αρχίζει σιγά – σιγά με τον Σωφρόνη Αυγουστή στην άκρη του πάγκου να βρίσκει την υγεία της.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να βρει το γκολ, ενώ κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” μπορεί να εξήλθε ισόπαλη, αλλά είναι κοινώς παραδεκτό ότι θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τη νίκη από το γήπεδο της Πρωτεύουσας.

Όλες οι γραμμές δούλεψαν για ακόμη μια φορά εξαιρετικά, με τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τον αγώνα, αλλά κι αυτοί που μπήκαν ως αλλάγη να παραμένουν πιστοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους, να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους κι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κυνηγούσαν το ζητούμενο που ήταν το θετικό αποτέλεσμα.

Η άμυνα της ομάδας μας σε άλλο ένα παιχνίδι με τους Έκτορ Γιούστε, Νικόλα Παναγιώτου, Μάθιους και Κίτσο μοιάζει με καλοκουρδισμένο ρολόι, μάλιστα οι δύο κεντρικοί αμυντικοί στα τελευταία παιχνίδια ανέβηκαν ψηλά και κατάφεραν να πέτύχουν γκολ ο Γιούστε με Καρμιώτισσα και ο Παναγιώτου με Αποέλ. Στην μεσαία γραμμη ο Κούσουλος κάνει εξαιρετικά παιχνίδια, ενώ και επιθετικά ο Μπεσεντίν με τις πιέσεις που βάζει δημιουργεί προβλήματα.

Όλα αυτά που προαναφέραμε κι αυτά που βλέπουμε εντός των τεσσάρων γραμμών είναι προιόν της πολύ καλής δουλειάς που κάνει ο Σωφρόνης Αυγουστή στο γήπεδο. Ο Κύπριος κόουτς προσπάθησε και τα κατάφερε να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίο δείχνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους, ενώ επιχειρεί να βγάζει από τον καθ’ ένα ξεχωριστά αυτά που θέλει να βλέπει στο γήπεδο.

Κρατάμε λοιπόν όλα τα θετικά τα οποία σίγουρα στα τελευταία ματς υπερτερούν των αρνητικών και ατενίζουμε την συνέχεια με αιαιοδοξία. Ακολουθούν παιχνίδια στα Play-offs με δυνατές και ψηλές εντάσεις στα οποία η ομάδα μας θα πρέπει να αντεπεξέλθει, έτσι ώστε να κρατηθεί σε άριστη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση για τα ημιτελικά.