Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Απόλλωνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Απόλλωνα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το δεύτερο της παιχνίδι στα πλέι – οφ το οποίο θα γίνει στο Στάδιο “Άλφαμεγα” κόντρα στον Απόλλωνα.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το βράδυ της Παρασκευής, η ομάδα μας θα ταξιδέψει σήμερα στην Λεμεσό με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι συνολικά 23 ποδοσφαιριστές.

Επιστρέφουν στην αποστολή οι Φαμπιάνο και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι θα είναι οι Φουάντ Μπασιρού, (υπέστη μυικό τραυματισμό, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Κομορών για τα δύο παιχνίδια με την Ακτή Ελεφαντοστού τα οποία θα γίνουν στις 24 και 28 Μαρτίου), Πάρης Ψάλτης, Μορέτο Κασάμα και Μπράντον Μπάρκερ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αναμένουμε ότι θα έχει κάποιες αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ.

Προβλέπουμε ότι η ενδεκάδα του Κύπριου κόουτς στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους “κυανόλευκους” της Λεμεσού θα αρχίζει με τους Ουζόχο κάτω από τα γκολποστ.

Απ’ εκεί και πέρα θα διατηρηθεί η τετράδα πίσω στην άμυνα για να “δέσει” άκομη περισσότερο η οποία αποτελείται από τους Κίτσο, Μάθιους στα δύο άκρα και τους Παναγιώτου, Γιούστε στον κεντρικό διάδρομο.

Στην μεσαία γραμμή την μία θέση θα πάρει σίγουρα ο Κούσουλος, ενώ την άλλη θέση από την στιγμή που υπάρχουν οι απουσίες του Μπασίρου και Κασάμα θα πάρει ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής περιμένουμε να δούμε τους Λοίζου στο ένα και τον Τατζιούρι Σράντι στο άλλο.

Τέλος το δίδυμο στην γραμμή κρούσης αναμένεται να απαρτίζεται από τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Ανδρόνικκο Κακουλλή, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να περιμένει πολλά από τους δύο ποδοσφαιριστές που έβγαλαν αρκετές φορές τα κάστανα από την φωτιά.

Η πιθανή ενδεκάδα:Ουζόχο, Κίτσος, Μάθιους, Παναγιώτου, Γιούστε, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Λοίζου, Σράντι, Ανσαριφάρντ, Κακουλλής.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Παπουλής, Μπεσεντίν, Μιξ, Μπεζούς, Λέτσιακς,Λανγκ, Μίλετιτς