Home TOP NEWS Σταθερός αλλά… του λείπει το γκολ!

Σταθερός αλλά… του λείπει το γκολ!

Το ένα από τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ο Ουκρανός επιθετικός Αρτιόμ Μπεσεντίν πήρε σχετικά αρκετά λεπτά συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας, ωστόσο παρά τις σχετικές καλές εμφανίσεις που έκανε του λείπει ακόμη η ουσία που είναι το γκολ.


Ο ποδοσφαιριστής μας αγωνίστηκε μέχρι στιγμής σε σε έξι παιχνίδια με τον Σωφρόνη Αυγουστή να του δίνει φανέλα βασικού στα δύο ματς κυπέλλου με τον Αποέλ, στο ένα αγωνίστηκε όλο το 90λεπτό και στο άλλο για 79λεπτά, ενώ στο πρωτάθλημα στα τελευταία τρία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Αποέλ και Καρμιώτισσα ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, στο τελευταίο αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό.

Πλέον έχουμε ένα καλό δείγμα ενώπιον μας από τον Διεθνή Ουκρανό επιθετικό, ο οποίος ήρθε να αγωνιστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου. Ο Μπεσεντίν είναι γεγονός ότι στα παιχνίδια που κλήθηκε να αγωνιστεί έδειξε να είναι σταθερός στην απόδοση του, τον είδαμε να παίζει τόσο μέσα, όσο και έξω από το αντίπαλο κουτί, ενώ φάνηκε να είναι ποδοσφαιριστής που προσπαθεί να “σπάσει” μπάλες στους συμπαίκτες του και να δημιουργήσει παιχνίδι.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάντως αν κρίνουμε κι από τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή μας, δείχνει να τον εμπιστεύεται, ωστόσο ο Κύπριος κόουτς σίγουρα περιμένει ακόμη περισσότερα απ’αυτόν, αλλά και να δει τον επιθετικό του να αρχίσει να βρίσκει δίχτυα για να βοηθήσει την ομάδα μας, άλλωστε ο ρόλος του επιθετικού είναι να “ματώνει” το αντίπαλο πλεκτό.