Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές μας, επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις και προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος.


Όπως είναι η βαθμολογία η ομάδα μας δεν διεκδικεί κάποιο μεγάλο στόχο στο πρώτο γκρουπ, ωστόσο άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” θέλουν να παρουσιάζονται έτοιμοι και δυνατοί σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να είναι σε εγρήγορση για τα ημιτελικά.

Την φετινή σεζόν η ομάδα μας έχασε δύο φορές από τον Απόλλωνα και κέρδισε μία και το ερχόμενο Σαββάτο ο στόχος είναι η ομάδα μας να φύγει με το “διπλό” από το Στάδιο “Άλφαμέγα”, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέμσ ατα που θα κρατήσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στο ζενίθ.

Στα αγωνιστικά νέα ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Ψάλτη, ο Μπασιρού και ο Κασάμα δύσκολα θα προλάβουν, αναμένεται να επιστρέψουν οι Φαμπιάνο, αμφίβολοι για άλλο ένα παιχνίδι παραμένουν οι Παναγιώτης Ζαχαρίου και Μπράντον Μπάρκερ.