Home TOP NEWS Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πάφου

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πάφου

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων με το μυαλό όλων να είναι στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, αλλά και στον πρώτο ημιτελικό αγώνα με την Πάφο FC.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάντως μπορεί να νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που είδε τους 12 από τους 13 ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες και έτσι επιστρέφουν στο “Ηλίας Πούλλος” έτοιμοι και σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Φυσικά στα ευχάριστα για τον Κύπριο τεχνικό είναι ότι, δεν προέκυψε το οποιοδήποτε πρόβλημα ή κάποιος τραυματισμός για τους Διεθνείς μας και έτσι μπορεί να υπολογίζει σε όλους για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα απουσιάζει από το επερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο FC θα είναι ο Πάρης Ψάλτης, ενώ ο Μπασίρου που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής του και έτσι έστειλε το μήνυμα στον Σωφρόνη Αυγουστή ότι μπορεί να τον υπολογίζει.

Πάντως η λογική λέει ότι, θα δούμε διαφορετικά πράγματα από τον Σωφρόνη Αυγουστή από Κυριακή (2/4) σε Πέμπτη (6/4), καθώς ο Κύπριος κόουτς θα επιδιώξει να έχει φρέσκα την ομάδα του στον πρώτο ημιτελικό για να “χτυπήσει” ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της ανοίξει τον δρόμο για τον ημιτελικό.