Home TOP NEWS Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τέλος Μαϊου

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται τέλος Μαϊου


Δύο ποδοσφαιριστές είναι σήμερα στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Ο Ουκρανός Αρτιόμ Μπεσέντιν, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Δυναμό Κιέβου και ο νεαρός Ελλαδίτης Φώτης Κίτσος που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Είχαν αμφότεροι καλές παρουσίες και βοήθησαν, ιδιαίτερα ο Φώτης ο οποίος είναι από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα και κέρδισε επάξια θέση.

Από κει και πέρα άλλοι 4 παίκτες μένουν σύντομα χωρίς συμβόλαιο. Γιούστε, Παπουλής, Μπασιρού αλλά και ο νεαρός Κύπριος Κωνσταντίνος βενιζέλου έχουν συμβάσεις με την ομάδα οι οποίες εκπνέουν σε ένα δίημο και κάτι.

Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται καμία σκέψη σε ότι αφορά στο σχετικό κομμάτι αφού όλοι είναι επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό. Παράλληλα είμαστε και στην αναμονή της ανακοίνωσης του τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα είναι αρμόδιος να αποφασίσει και για αυτά τα θέματα.

Πάντως το είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν πως ενδεχομένως, αν κριθεί απαραίτητο να γίνουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, να προκύψουν και πρόωρες αποδεσμεύσεις. Το κομμάτι ωστόσο του προγραμματισμού μπορεί να περιμένει…