Home TOP NEWS Το κύπελλο και η σημαντικότητα της συμμετοχής μας στο Α’ γκρουπ

Το κύπελλο και η σημαντικότητα της συμμετοχής μας στο Α’ γκρουπ


Χθες βράδυ οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή μας στο πρώτο γκρουπ, αυτό που θα κρίνει τον πρωταθλητή και τα δύο Ευρωπαϊκά εισιτήρια, μέσω της τελικής κατάταξης. Απόψε θα μάθουμε και τις διαφορές που διαμορφωθούν με τις ομάδες που προπορεύονται, τον Άρη και την Πάφο, οι οποίες έχουν αγώνες να δώσουν.

Ενδεχομένως μέχρι αύριο να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής της β’ φάσης, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενεί το Αποέλ στην 1η αγωνιστική. Οι πιθανότητες μας για πλασάρισμα μέσα στην τριάδα της Ευρώπης είναι περιορισμένες όμως πρέπει να τις κυνηγήσουμε. Και η προσπάθεια μας αρχίζει με το κλασικό ντέρμπι.

Από κει και πέρα θα αναμένουμε και την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου για να μάθουμε αντίπαλο. Και είναι σημαντικό για την ομάδα το γεγονός ότι θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζεται στο πρωτάθλημα σε δυνατούς αγώνες και να παραμένει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να είναι πολύ πιο έτοιμη, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για το θεσμό στον οποίο δίνεται προτεραιότητα.

Παράλληλα, ανάλογα και με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, θα υπάρχει η δυνατότητα να δίνεται χρόνος και σε ποδοσφαιριστές με μειωμένα λεπτά συμμετοχής ενώ, ακόμα και για τον τεχνικό διευθυντή, η πρόσληψη του οποίου επίκειται, θα είναι σημαντικό, το να δει και να κρίνει το ρόστερ σε παιχνίδια αυτού του βαθμού δυσκολίας.

Υπάρχουν οφέλη από την παρουσία μας στο γκρουπ του πρωταθλητή και μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε.