Home TOP NEWS Τον έβγαλε από τη ναφθαλίνη, τον βγάζει ασπροπρόσωπο!

Τον έβγαλε από τη ναφθαλίνη, τον βγάζει ασπροπρόσωπο!


Με βάση την εικόνα που δείχνει ο Νικόλας Παναγιώτου στα τρία τελευταία παιχνίδια που επιλέγεται και ξεκινάει ως βασικός, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι αδικήθηκε με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που πήρε στα προηγούμενα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Διεθνής Κύπριος αμυντικός πριν από τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Αποέλ μετρούσε συνολικά 36λεπτά συμμετοχής, έπαιξε 12λεπτά στο παιχνίδι με την ΕΝΠ και 24λεπτά κόντρα στον Άρη Λεμεσού, χρόνος πολύ λίγος για έναν ποδοσφαιριστή που όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί δίνει τον καλύτερο του εαυτό και βγάλει πάθος στις μονομαχίες με τους αντιπάλους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάντως θέλοντας να αλλάξει την εικόνα στο αμυντικό τρίτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον Νικόλα Παναγιώτου στα τρία τελευταία ματς τον χρησιμοποιήσε στον επαναληπτικό με τον Αποέλ, με την Καρμιώτισσα και με τον Αποέλ στο πρωτάθλημα, συνολικά αγωνίστηκε 270+ λεπτά.

Στο ματς κυπέλλου ο Νικόλας Παναγιώτου ήταν από τους διακριθέντες κι αυτό το αναγνώρισε και ο κόσμος που τον ανέδειξε ως MVP της αναμέτρησης, με την Καρμιώτισσα έκανε επίσης ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως και με τον Αποέλ στο πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλός, ενώ ευτύχησε να σκοράρει και να χαρίσει τον βαθμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με τις εμφανίσεις του ο Κύπριος αμυντικός βγάζει ασπροπρόσωπο και δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό τον Σωφρόνη Αυγουστή που τον εμπιστεύτηκε ξανά και του έδωσε φανέλα βασικού, ωστόσο ο Νικόλας Παναγιώτου θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος, να πατάει τα πόδια του κάτω στο έδαφος, έτσι ώστε να συνεχίσει να παίρνει φανέλα βασικού και το χειροκρότημα από την πράσινη κερκίδα.