Home TOP NEWS Τους έχει από κοντά…

Τους έχει από κοντά…


Δεν είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που έμειναν στο “Ηλίας Πούλλος” κι αυτό μπορεί να το δει κανείς και μέσα από το φωτορεπορτάζ και το βίντεο της προπόνησης που ανέβασε το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ΜΚΔ.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και μέσα από τα κλικς του πράσινου φακού ο Σωφρόνης Αυγουστή έπιασε από κοντά κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει στο “Ηλίας Πούλλος”, με στόχο φυσικά να τους ανεβάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά ενόψει της τελικής ευθείας των εγχώριων διοργανώσεων.

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε τον κόουτς μαζί με τους Μάθιους, Μιξ, Καρίμ και Μπέζους να τους έχει απο κοντά στην προπόνηση που έγινε τις προηγούμενες μέρες. Στο “Ηλίας Πούλλος” φυσικά από αυτούς που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα είναι επίσης οι Μίλετιτς, Μπάρκερ, Μπεσεντίν, Ζαχαρίου, Γιούστε που σίγουρα τυγχάνουν της ίδιας αντιμετωπίσης από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο προπονητής της ομάδας μας θέλει να έχει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές σε πλήρη εγρήγορση ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και κυρίως στο κύπελλο εκεί όπου θα παιχτεί η πρόκριση στις διπλές αναμετρήσεις με την Πάφο FC.