Home TOP NEWS Βαθμολογικά δεν “καίγεται” να το κερδίσει αλλά… θέλει τρίποντο όμως για ψυχολογικούς...

Βαθμολογικά δεν “καίγεται” να το κερδίσει αλλά… θέλει τρίποντο όμως για ψυχολογικούς λόγους!

Στην ομάδα μας προετοιμάζονται πυρετωδώς για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής(2/4) με την Πάφο FC το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι – οφ, με την προετοιμασία φυσικά να συνδεέται και με το αμέσως επόμενο παιχνίδι επίσης με την Πάφο FC αλλά για τον θεσμό του κυπέλλου.


Οι 13 ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν για τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας με την σειρά τους να σκέφτονται για τα καλά τα δύο παιχνίδια με το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ που ακολουθούν με την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων.

Με απαρτία πλέον στο “Ηλίας Πούλλος”, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του άρχισαν να ετοιμάζουν και να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας μπορεί να μην “καίγεται” να το κερδίσει βαθμολογικά, αλλά θα ψάξει τη νίκη για καθαρά ψυχολογικούς κι αγωνιστικού λόγους ενόψει του αγώνα των ημιτελικών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως ο Πάρης Ψάλτης σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζεται, τίθεται ξανά στην διάθεση του κόουτς ο Μπασίρου, ενώ δεν υπάρχει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένουμε ότι την Κυριακή θα παρουσιάσει την Κυριακή ομάδα μας με αυτούς που έμειναν πίσω, ξεκουράζοντας τους Διεθνείς που οι περισσότεροι αγωνίστηκαν πλην του Νικόλα Παναγιώτου.