Home TOP NEWS Ξεκούραση για μερικούς και μετά… όλοι φουλ για την διεκδίκηση του στόχου

Ξεκούραση για μερικούς και μετά… όλοι φουλ για την διεκδίκηση του στόχου

Απο σήμερα το “Ηλίας Πούλλος” άδειασε και θα παραμείνει άδειο για το επόμενο διάστημα καθώς απ’ αυτό απουσιάζουν συνολικά 13 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή λοιπόν, τις επόμενες μέρες θα δουλεύει με πολύ λίγους ποδοσφαιριστές, ωστόσο αυτούς που θα έχει στο Γέρι, θα προσπαθήσει χωρίς την πίεση του χρόνου και των αγωνιστικών υποχρεώσεων να τους μεταφέρει τα θέλω του και να δουλέψει στην ψυχολογία τους.

Σίγουρα η διακοπή σε αυτή την φάση είναι αρκετά ευεργετική για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην Λευκωσία καθώς θα πάρουν σημαντικές και πολύτιμες ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και για την τεχνική ηγεσία για να μάθει ακόμη καλύτερα το ρόστερ του και τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε αυτό.

Η διακοπή αυτή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας με την Σκωτία και την Αρμενία θα είναι η τελευταία ενώ είναι σε εξέλιξη οι εγχώριες διοργωνώσεις, η επόμενη θα είναι τον Ιούνιου όταν η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Νορβηγίας.

Συνεπώς μετά την επιστροφή των Διεθνών μας άπαντες θα πατήσουν “γκάζια” για τα παιχνίδια που απόμενουν στο πρωτάθλημα, αλλά περισσότερο για τα ημιτελικά του κυπέλλου και τις διπλές αναμετρήσεις με την Πάφο FC που ορίστηκαν στις 5 Απριλίου και στις 26 Απριλίου.

Από την στιγμή που η ομάδα μας είναι πολύ μακριά από την 3η και 4η θέση που δίνουν εισιτήριο για την Ευρώπη είναι λογικό όλο το βάρος να πέφτει στα παιχνίδια με την Πάφο FC και μετά την διακοπή όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” εκεί θα επικεντρωθούν και θα δουλέψουν για να πετύχουν τον στόχο που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.