Home TOP NEWS «Αδικαιολόγητοι στο β’ μέρος… καλό μάθημα το σημερινό παιχνίδι»

«Αδικαιολόγητοι στο β’ μέρος… καλό μάθημα το σημερινό παιχνίδι»


Μίλησε στη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα από τον Άρη ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Είπε: Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη νίκη του. Άλλαξαν κάποια πράγματ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί, αδικαιολόγητοι στο δεύτερο μέρος. Είναι καλό μάθημα το σημερινό παιχνίδι. Τα λάθη σήμερα πρέπει να τα αποφύγουμε στο κύπελλο. Ευχόμαστε στον κόσμο καλή ανάσταση και ξεκούραση. Σκεφτόμαστε το ματς του κυπέλλου και πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Για να αξιοποίησουμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Για την μέτρια παρουσία: Αυτή η εμφάνιση πρέπει να μας προβληματίσει. Θέλουμε να έχουμε καλό ρυθμό. Στο πρώτο μέρος είχαμε κατοχή, δεν κινδυνέψαμε μέχρι το πανέμορφο γκολ. Είδαμε κάποια πράγματα και είναι χρήσιμα αυτά τα παιχνίδια. Στο παιχνίδι με τη Πάφο είδαμε την αντίπαλο πόσο άλλαξε και πρέπει κι εμείς να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

Για το ρυθμιστικό ρόλο στο γκρουπ: Από τη στιγμή που είσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι από μόνο του κίνητρο. Κόντρα στις μεγάλες ομάδες που παίζουμε πρέπει να στοχεύουμε στη νίκη. Δεν θέλουμε να έχουμε απρόοπτα και μας στεναχωρεί για Μάθιους και θα περιμένουμε μέχρι αύριο. Ο Νικόλας δέχθηκε κτύπημα στο παιχνίδι με τη Πάφο. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Με την ΑΕΚ θα είναι διαθέσιμος.