Home TOP NEWS Αποτέλεσμα και εξελίξεις να μην μας παρασύρουν

Αποτέλεσμα και εξελίξεις να μην μας παρασύρουν

Ακόμη ένα παιχνίδι στα πλέι – οφ η ομάδα μας, έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην β΄φάση του πρωταθλήματος, στέλνοντας εκ νέου το μήνυμα ότι δεν θα χαριστεί σε κανένα αντίπαλο που βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ.


Η χθεσινή νίκη, η πρώτη την φετινή σεζόν κόντρα στην Πάφο FC, προηγήθηκε η ήττα και η ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήρθε στο καταλληλότερο σημείο και λίγες μέρες πριν από τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς μέχρι τον επόμενο για τα ημιτελικά του κυπέλλου coca – cola.

Το αποτέλεσμα σίγουρα δίνει ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση στους ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (6/4), όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους παρασύρει και θα κληθούν στο “Στέλιος Κυριακίδης” να κάνουν ένα τέλειο 90λεπτό για να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση.

Φυσικά εκτός από τη νίκη στο πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να παρασύρει τους ποδοσφαιριστές μας ούτε και οι εξελίξεις που προέκυψαν λίγες ώρες μετά το παιχνίδι στο ΓΣΠ στο αντίπαλο στρατόπεδο και αναφερόμαστε με την αποδέσμευση του Χένινγκ Μπεργκ.

Το κακό σερί της Πάφου στο πρωτάθλημα την κράτησε μακριά από τον στόχο του πρωταθλήματος, κινδυνεύει να χάσει και το τρένο για έξοδο στην Ευρώπη και είναι σίγουρο ότι την Πέμπτη θα παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο γι’ αυτό άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι για να μπορέσουν να φύγουν με το “διπλό”.