Home TOP NEWS Αύριο επιστρέφει στο γήπεδο η ομάδα

Αύριο επιστρέφει στο γήπεδο η ομάδα


Τελευταία μέρα της ολιγοήμερης διακοπής για τους ποδοσφαιριστές είναι η σημερινή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίκτες του θα είναι αύριο το πρωί στο «Ηλίας Πούλλος» για προπόνηση και θα πιάσουν δουλειά για τη συνέχεια της χρονιάς, μέχρι και την ολοκλήρωση της, αφού δεν θα υπάρξει πλέον άλλη διακοπή.

Ημέρα του Πάσχα αύριο όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται είναι σημαντικές. Ακόμα κι αυτό το ματς με την ΑΕΚ, το οποίο δεν συγκεντρώνει για εμάς βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχει τη σημασία του για τον προπονητή, αφού θα αποτελέσει την τελικήυ πρόβα για τον σπουδαίο επαναληπτικό κυπέλλου με τη Πάφο.

Μάθιους και Χαραλάμπους αναμένεται ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανεβάσουν το ρυθμό τους για να είναι έτοιμοι, δεδομένη η απουσία του Κούσουλου με την Πάφο, όμως στο πρωτάθλημα υπολογίζεται κανονικά, αλλά και του τραυματία Ψάλτη. Θα είναι ξανά διαθέσιμος στο κύπελλο ο Μπεσέντιν που ήταν εκτός λόγω τιμωρίας στον πρώτο αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Eίναι μια χαρά κι ο Παναγιώτου ο οποιος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αφού έμεινε εκτός προληπτικά στο παιχνίδι με τον Άρη.

Άνγωστο ακόμη το τι θα αποφασιστεί με Μπέζους.

Για την ώρα το πλάνο θα βγει για το ματς πρωταθλήματος, στο πίσω μέρος του μυαλό όλων όμως είναι αυτό του κυπέλλου.