Home TOP NEWS Διαφορετικό παιχνίδι, άλλη προσέγγιση

Διαφορετικό παιχνίδι, άλλη προσέγγιση


Η ομάδα ετοιμάζεται για το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με την ομάδα της Πάφου. Εντελώς διαφορετικής σημασίας αγώνας αφού σε σχέση με το ματς της Κυριακής, μπαίνει κι ο παράγοντας πίεση/άγχος για το αποτέλεσμα.

Είναι γεγονός πως στο πρωτάθλημα η ομάδα ήταν απαλλαγμένη από την ανάγκη για κέρδος κι ενδεχομένως να λειτούργησε υπέρ μας αυτό προχθές.

Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στο «Στέλιος Κυριακίδης» σε δύο μέρες και να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα της αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση στο μεγάλο τελικό, ενόψει και του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και το πλάνο βγαίνει χωρίς τον Ψάλτη, ίσως και τον Χαραλάμπους για τον οποίο αναμένεται η ενημέρωση. Αναμένουμε να δούμε πως ο Αυγουστή θα προσεγγίσει τον αγώνα. Σίγουρα οι διπλές αναμετρήσεις κάνουν τις ομάδες κάπως πιο επιφυλακτικές. Βέβαια η Πάφος είναι αυτή η οποία, αγωνιζόμενη στην έδρα της, πιθανόν να θελήσει να μας βάλει πίεση.

Πάντως ούτε το γεγονός πως κερδίσαμε την Κυριακή με το καθαρό 2-0, ούτε και η απόλυση Μπεργκ δεν μας επηρεάζουν. όλοι ξέρουν πως μπροστά μας έχουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και για να έρθει το αποτέλεσμα θα πρέπει η απόδοση της ομάδας να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.