Home TOP NEWS Δύο προπονήσεις έμειναν μέχρι το «αιώνιο», το οποίο θέλουμε να πάρουμε!

Δύο προπονήσεις έμειναν μέχρι το «αιώνιο», το οποίο θέλουμε να πάρουμε!


Το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» μετά την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, όπως είναι απόλυτα λογικό, είναι εξαιρετικό. Η διάθεση όλων στην ομάδα ειναι ανεβασμένη αφού η επιτυχία αυτής της ομάδας στον συγκεκριμένο θεσμό, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Πέτυχε τεράστια πρόκριση επί του Αποέλ, πήρε μία επίσης πολύ μεγάλη πρόκριση από την, κατά τα άλλα, ιδιαίτερα φορμαρισμένη Πάφο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δυνατή, είναι παρούσα για τρόπαιο και είναι κοντά στο να τα καταφέρει.

Τώρα όμως η προσοχή είναι στο παιχνίδι με το Αποέλ. Κατά την άποψη μας, το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που ενδιαφέρει. Αναφερόμαστε στον κόσμο, διότι η ομάδα δεν θα αδιαφορήσει ούτε και σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Σε αυτό της Δευτέρας όμως περιμένουμε να δούμε μία ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο χωρίς άγχος και με πείσμα για να κερδίσει αυτόν τον αγώνα ο οποίος έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας.

Πιθανότατα ο Αυγουστή να κάνει αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Επιστρέφουν οι Κούσουλος και Μπέζους και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του, πλην του Πάρη Ψάλτη.

Μπορεί το Αποέλ να είναι αυτό που καίγεται για νίκη, όμως κι εμάς επιδίωξη μας θα είναι να τους κερδίσουμε και να τους τραβήξουμε πίσω, στην προσπάθεια που κάνουν για το πρωτάθλημα. Ξεκάθαρα!

Απομένουν δύο προπονήσεις για τον αγώνα, η προετοιμασία βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο σχεδιασμός για το παιχνίδι στο τελικό του στάδιο.